30 травня 2019

В EVA стартує 11-та акція Orange Days

В EVA стартує 11-та акція Orange Days
1041

З 1 по 4 червня у всіх магазинах Лінії магазинів EVA відбудеться 11-та благодійна акція Orange Days в EVA! Кошти від проведеної 11 благодійної кампанії будуть використані на придбання необхідного медичного обладнання для обласних дитячих лікарень відділення передчасно народжених і маловагових дітей у м.Херсон; передача пристроїв відбудеться вже 18 червня. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Четвертий рік поспіль EVA ставить собі за мету забезпечувати медичні центри для немовлят необхідним обладнанням. За час існування проекту, EVA зібрала 1 100 000 гривень та передала нове обладнання 10 перинатальним центрам та дитячим лікарням в різних куточках України (Київ, Дніпро, Одеса, Тернопіль, Хмельницький, Львів, Івано-Франківськ, Харків, Полтава, Запоріжжя). Це стало реальним завдяки понад 1 мільйону 600 тис. людей, які долучились до проекту.

Використання інтенсивної терапії, сучасного обладнання, кваліфікована допомога лікарів та ефективних методів догляду допомагає з успіхом долати проблеми зі здоров'ям у новонароджених.

Зазвичай такі малюки виявляються не готовими для самостійного забезпечення своєї життєдіяльності і їм потрібна допомога професійних лікарів та особливого сучасного обладнання, яке, на жаль, у більшості перинатальних медичних центрів відсутнє. EVA не має наміру зупинятися та планує розширити діяльність благодійної акції Orange Days в EVA у інших регіонах України.

Читайте також: Плавучая молочная ферма появилась в Нидерландах

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також