07 листопада 2019

Масштабна експансія Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» у регіони України

Масштабна експансія Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» у регіони України
1858

Інноваційний формат магазинів побутової техніки — Центр техніки «ЦЕ ТЕ» — до кінця року з’явиться ще у 10 містах України, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Національна мережа «Епіцентр» відкриє у листопаді 5 нових Центрів техніки «ЦЕ ТЕ». Колишні відділи побутової техніки торговельних центрів «Епіцентр» у Чернівцях, Івано-Франківську, Одесі, Києві та Дніпрі вже цього місяця запрацюють у форматі мережа-у-мережі з максимально широким асортиментом та унікальними пропозиціями для покупців.

Наразі по всій Україні працює вже 9 Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» середньою площею 1000 кв. м — два у Києві, а також у таких містах, як Буча, Полтава, Херсон, Чернігів, Краматорськ, Луцьк та Ужгород. У планах компанії у грудні презентувати ще як мінімум 5 Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» у різних куточках України, перевиконавши таким чином план відкриття 15 магазинів інноваційного формату до кінця 2019 року.

Перші Центри техніки «ЦЕ ТЕ» було відкрито у березні 2019 року. Як зазначає керівник відділу побутової техніки мережі «Епіцентр» Олександр Величко, завдяки зміні формату, ріст продажів побутової техніки у ТЦ «Епіцентр» випереджає середні показники ринку, а Центри техніки «ЦЕ ТЕ» показують вдвічі кращу динаміку за ще не переформатовані відділи побутової техніки.

«Стійка позитивна динаміка продажів і зростання середнього чека в Центрах техніки «ЦЕ ТЕ» в порівнянні з ще не переформатованими відділами побутової техніки свідчать про позитивну оцінку з боку покупця та вірну комерційну стратегію компанії, — зазначає Олександр Величко. — Обраний формат мережа-у-мережі дозволяє покупцю не виходячи з Центра техніки «ЦЕ ТЕ» не тільки протестувати та обрати товар, але і вирішити всі питання, пов'язані з його оплатою, доставкою та додатковим сервісом».

В основі концепції Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» — комфорт та зручність. Змінився як зовнішній вигляд, так і організація бізнес-процесів, які були оптимізовані для переходу на омніканальну модель роботи. «Ми змінили асортимент, обладнання, систему освітлення, навігацію та сам принцип організації простору. У торговельних залах ми облаштували окремі experience- та бренд-зони, а серцем Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» стала єдина сервісна зона, де покупець може отримати всю необхідну інформацію, оплатити обраний товар, оформити кредит чи розстрочку, замовити додаткові послуги та сервіси», — розповідає Олександр Величко.

Що стосується асортименту, то він був суттєво розширений у таких категоріях, як смартфони, цифрова техніка та гаджети, електротранспорт. Традиційно у мережі представлений широкий вибір побутової техніки у всіх цінових технічних сегментах, а також ексклюзивні моделі провідних брендів та новинки преміум-сегменту техніки та електроніки. «Наша мета — надавати клієнтам повний спектр послуг поза залежно від того, приходять вони до нас за витяжкою або за смартфоном», — зазначає керівник відділу побутової техніки мережі «Епіцентр».

Також, у Центрах техніки «ЦЕ ТЕ» представлений широкий вибір продукції вітчизняного виробництва. За словами Олександра Величко, щороку частка побутової техніки українського виробництва, яка продається у торговельних центрах «Епіцентр», зростає. І справа не тільки у доступних цінах, але й у значних інвестиціях виробників у технології, а відповідно й у поліпшення якості. Загалом доля українських брендів техніки у ТЦ «Епіцентр» складає 19%.

«На поточний момент у нас у два рази менше магазинів, ніж у найближчого конкурента, однак за нашими оцінками, системні зміни та злагоджена робота команди призводять до того що, темпи зростання напряму «побутова техніка та електроніка» в мережі «Епіцентр» випереджають аналогічні показники інших мереж. Ми вже є лідерами ринку в деяких категоріях великої побутової, дрібної побутової та кліматичної техніки», — констатує Олександр Величко.

Додатковою перевагою для покупців є те, що Центри техніки «ЦЕ ТЕ» є невід'ємною частиною мережі «Епіцентр». Це і найширший асортимент усіх непродовольчих груп товарів (понад 350 тис. артикулів), зручний час роботи торговельних центрів (з 7:30 до 22:00), можливість витратити накопичені за покупки у Центрах техніки «ЦЕ ТЕ» бали (на картці «Вигода») при купівлі будь-яких товарів у 55 ТЦ «Епіцентр» по всій Україні, ексклюзивні кредитні пропозиції від повідних банків України.

У 2020 році «Епіцентр» продовжить експансію Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» у регіони України.

Читайте також: «Епіцентр» випустив власні еко-торби

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також