15 листопада 2019

«Епіцентр» перебудував гіпермаркет у Рівному в інноваційний торговельний центр

«Епіцентр» перебудував гіпермаркет у Рівному в інноваційний торговельний центр
2076

Після реконструкції у ТЦ «Епіцентр» у Рівному з'явилися нові відділи та магазини, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Епіцентр» у Рівно на вул. Макарова, 17, який був відкритий ще у 2008 році, перебудовано з формату гіпермаркет у сучасний торговельний центр, де відділи представлені у форматі shop-in-shop. Змінилася не тільки вивіска, але й територіальне розміщення відділів, їх площа та система роботи з постачальниками, що дозволило забезпечити ширший асортимент.

«Будівельними гіпермаркетами ми були на етапі розбудови мережі «Епіцентр». Після того, як ми ввели додаткові групи товарів, такі як побутова хімія, посуд, текстиль, подарунки, ми перейшли в формат будівельно-господарського гіпермаркету. А після відкриття у грудні 2014 року найбільшого за площею «Епіцентру» на вул. Полярній в Києві (105 тис. кв. м), ми перейшли у формат торговельного центру. Згідно з цим форматом відкриваються все нові та перебудовуються діючі магазини», - зазначає заступник генерального директора з питань роздрібної торгівлі "Епіцентр К" Володимир Гончаров.

З початку року згідно з концепцією торговельного центру було перебудовано ще два гіпермаркети мережі – у Луцьку та Ужгороді. Роботи на декількох об'єктах тривають. Крім того, у 2019 році «Епіцентр» відкрив 6 нових торговельні центри.

Після реконструкції, яка тривала три місяці, у ТЦ «Епіцентр» у Рівне площею понад 23 тис. кв. м було суттєво розширено асортимент декору та домашнього текстилю у галереї «Деко», збільшено вибір рослин та аксесуарів для садівництва у «Garden Центр».

Колишній відділ побутової техніки представлений як Центр техніки «ЦЕ ТЕ». Змінилося не тільки його оформлення, але й було суттєво розширено асортимент, з'явилися окремі experience- та бренд-зони. Тут покупець може обрати та протестувати необхідний товар, а також на місці вирішити всі питання, пов'язані з його оплатою, доставкою та додатковим сервісом.

«Центр меблів» у двоповерховому ТЦ «Епіцентр» у Рівному було перебудовано згідно з концепцією «Ідеї та рішення» - з'явилися шоу-руми, створені виключно за допомогою товарів, які продаються в мережі «Епіцентр». Таким чином, покупці можуть оцінити вже готові рішення для вітальні, спальні або кухні та одразу зрозуміти, як ті чи інші меблі будуть виглядати у їх квартирі.

Після реконструкції у ТЦ з’являться і нові магазини. Зокрема, магазин дитячих товарів та одягу «Епік» з великим дитячим майданчиком та Military для прихильників полювання та риболовлі.

Приємний сюрприз в «Епіцентрі» приготувати шанувальникам спорту — на площі майже 1 000 кв. м відкрито стоковий магазин Intersport Outlet. У ньому представлений широкий вибір спортивних товарів (понад 19 тис. артикулів) як для професійних спортсменів, так і поціновувачів активного способу життя.

Серед найбільших відділів торговельного центру «Сантехніка» з окремим салоном плитки та сантехніки (2 450 кв. м), «Деко» (2 000 кв. м), «Вироби з дерева» (1 750 кв. м) та «Гарден центр» з вуличним майданчикам «Садового центру» (1 700 кв. м). Асортимент торговельного центру після реконструкції складає понад 145 тис. артикулів.

Для зручності клієнтів у торговельному центрі була вдосконалена внутрішня навігація та встановлені зручні стільці та лавки всередині ТЦ. Також працює кафе, відділення банку та Центр видачі товарів, замовлених онлайн у партнерському інтернет-магазині 27.ua. Також у ТЦ доступні численні додаткові послуги для покупців, зокрема, форматно-розкрійна дільниця, пересадка рослин, тонування фарб, оверлок та сервісний центр.

Для власників авто облаштовано паркінг на 300 місць.

Читайте також: Масштабна експансія Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» у регіони України

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також