18 грудня 2019

Intersport відкрив одразу чотири магазини у різних містах України

Intersport відкрив одразу чотири магазини у різних містах України
2912

У 2019 році мережа бренду расширился на 18 магазинів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

14 грудня відбулося відкриття одночасно чотирьох магазинів мережі Intersport - у Києві, Вінниці, Борисполі та Боярці. В результаті швейцарський бренд Intersport, що на правах франшизи входить до групи компаній «Епіцентр К», збільшив кількість  магазинів до 42-х з яких 6 у форматі аутлет, загальною торговою площею 42 375 кв. м.

Нові магазини Intersport запрацювали за адресами: м. Київ, ТРЦ Blockbuster Mall, проспект Степана Бандери, 34 В; м. Вінниця, ТРЦ «Мегамолл», вул. 600-річчя, 17 Е; м. Бориспіль, ТЦ «Епіцентр», вул. Горбатюка, 2; м. Боярка, ТЦ «Епіцентр», вул. Магістральна, 2.

В магазинах представлені актуальні спортивні новинки та професійні моделі — понад 35 відомих світових марок. Зокрема, Nike, Puma, Reebok, Adidas, New Balance, Asics, Lacoste, Under Armour, Salomon, 4F та власні торгові марки McKinley, Energetics, Firefly, ProTouch. До зимового сезону основний акцент зроблено на гірськолижний, сноубордичний, зимовий одяг, відповідні взуття та аксесуари. Ключовими залишаються  — товари для бігу, фітнесу, командних видів спорту, обладнання та аксесуари.

Директор Intersport-Україна Юлія Максименко розповіла, що мережа активно виходить за межі торговельних центрів «Епіцентр» і за цей рік відкрила 5 об’єків в інших ТРЦ.

«Наші магазини представлені вже у 25  містах України. У 2019 році відкрито п’ять магазинів поза межами «Епіцентру», а в маленьких містах проведено переформат спортивних відділів «Епіцентрів» у магазини «Intersport.ua». Це магазини невеликої площі, проте асортимент в них збалансований і підібраний таким чином, щоб покупці мали змогу придбати товар з усіх категорій. Крім того, ми враховуємо регіональні та географічні особливості, а ще популярність того чи іншого виду сорту в цьому регіоні», - розповіла Юлія Максименко.

Також незабаром розпочне роботу повноцінний онлайн-магазин із можливістю придбати будь-який товар. Клієнти матимуть змогу зробити замовлення онлайн та отримати безкоштовну доставку на магазин і забрати його у зручний час.

Особливістю магазинів Intersport є продуманий мерчандайзинг, який допомагає швидко зорієнтуватися при виборі необхідного спортивного одягу чи інвентарю.

Читайте також: Intersport Україна подарував радість та турботу дітям позбавленим батьківського піклування

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також