03 квітня 2020

Акціонери АЗК WOG придбали для лікарень Волині чотири апарати ШВЛ та сучасний гематологічний аналізатор

Акціонери АЗК WOG придбали для лікарень Волині чотири апарати ШВЛ та сучасний гематологічний аналізатор
1003

Акціонери мережі АЗК WOG та Фонд «Патріоти Волині» у зв’язку зі спалахом коронавірусу Covid-19 закупили для лікарень Волині чотири апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ) та гематологічний аналізатор. Також компанія передала в медзаклади засоби індивідуального захисту для медпрацівників, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Спеціальні апарати ШВЛ є ключовим елементом в лікуванні пацієнтів з коронавірусом, що мають важкі ускладнення дихальної системи та потребують госпіталізації. Нами придбано чотири апарати ШВЛ Oricare V8600 американського виробництва, які незабаром будуть доставлені в лікарні Волині. Окрім того, для Волинської обласної інфекційної лікарні придбано японський сучасний гематологічний аналізатор SYSMEXXN-350», - зазначають в компанії.

Разом з тим, потрібно дбати про безпеку медперсоналу, який, нажаль, сьогодні майже незахищений. І, якщо кожен з нас має можливість залишитися вдома, самоізолюватися, то лікарі вимушені працювати, рятуючи людей, цілодобово.

«Сьогодні, перш за все, ми повинні дбати про і захист лікарів. Саме тому в лікарні Волині нами передано 25 тисяч захисних масок, 20 тисяч спеціальних рукавичок та дезінфектори. Окрім того, WOG виділив нафропродукти для заправки автомобілів швидкої допомоги, яких буде достатньо на 20 тисяч виїздів», - наголошують у компанії.

На даний час Фонд «Патріоти Волині» разом з АЗК WOG виділили близько 5 млн грн на допомогу лікарням.

Читайте також: В мобильном приложении PRIDE теперь можно пользоваться топливными картами

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також