03 квітня 2020

МакДональдз закликає читати дітям під час карантину

МакДональдз закликає читати дітям під час карантину
1748

Під час карантину МакДональдз пропонує батькам приємний і корисний ритуал читання дітям перед сном. З таких традицій складається розпорядок дня, який для сімей у нинішніх умовах особливо важливий. Наповнити його користю і яскравими враженнями допоможуть книжки з Хеппі Міл, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Дотримання щоденного графіка дисциплінує дітей, даючи їм відчуття безпеки. Точний час відпочинку потрібен і малим, і дорослим. МакДональдз закликає приєднуватися до вечірнього проєкту #ЧасЧитатиДітям, щоб започаткувати традицію перед сном, о 20:45, проводити дозвілля за книжкою. Це символізуватиме завершення дня не лише для малюків, а й для їхніх батьків, яким так буде легше відійти від денних справ.

Щоб дізнатися, коли і як часто українці читають дітям, МакДональдз разом з компанією Kantar Україна у березні 2020 р. провели дослідження. Згідно з ним, більшість батьків читають малечі увечері з 20:45 до 22:00. Найзручніша ж година для цього заняття — 20:45. Саме тоді МакДональдз закликає українців розгортати дитячі книжки. Такий звичай допоможе закріпити звичку сімейного читання і змалку прищепити любов до книжок.

Дослідження також показало, що дорослі українці читають своїм малюкам доволі часто. 91% — принаймні раз на тиждень, 32% — щонайменше шість. У середньому це 20 разів на місяць. Більшість батьків приділяють читанню 15—20 хвилин. Для 64% опитаних це можливість побути разом з дитиною, а кожного другого (55%) малюки просять про це самі; кожен третій (36%) бере в руки книжку, бо має вільний час, і ще стільки ж респондентів (35%) у такий спосіб хочуть заспокоїти дитину. Для 15% читання — це можливість провести весело час разом.

Вихідні й будні для батьків однаково зручні: 65% читають малюкам протягом усього тижня, 19% — тільки в робочі дні, 16% — тільки в неробочі. Вони можуть читати в різний час доби: 75% — увечері,  перед нічним сном, 17% — перед денним сном, 6% — після денного сну. Водночас кожна третя родина зазначила, що робить це спонтанно й читання ще не стало щоденним ритуалом.

2020 року книжки в МакДональдз поповнилися новою серією «Пригоди близнюків Трітопів», у якій герої знайомлять дітей зі світом тварин. У минулій серії Трітопи вже дослідили динозаврів, тому надалі стежитимуть за дикою природою і дізнаватимуться цікаві факти про тварин. Загалом упродовж року вийде 12 книжок цієї серії. МакДональдз розуміє свій вплив на суспільство і як відповідальний лідер серед ресторанів швидкого обслуговування використовує свій масштаб для добрих справ: мотивує батьків проводити час із дітьми приємно і з користю, передавати їм любов до читання. Книжки серії «Пригоди близнюків Трітопів» разом з Хеппі Міл можна замовити додому через сервіс доставки в містах, де вона доступна.

Читайте також: МакДональдз закриває усі ресторани в Україні через коронавірус

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також