22 вересня 2020

METRO Україна першою на українському ринку отримала сертифікати за міжнародними стандартами ISO14001:2015 та ISO45001:2018

METRO Україна першою на українському ринку отримала сертифікати за міжнародними стандартами ISO14001:2015 та ISO45001:2018
1100

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» стала першим рітейлером в Україні, який успішно пройшов сертифікаційний аудит за міжнародними стандартами ISO14001:2015 і ISO45001:2018 та підтвердив, що його системи менеджменту екологічного управління та охорони здоров’я й безпеки праці відповідають усім вимогам міжнародних стандартів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Сертифікаційний аудит проводився компанією «ДКС СЕРТИФІК УКРАЇНА» – провідним органом сертифікації систем менеджменту в Україні та світі з головним офісом у місті Франкфурт-на-Майні (Німеччина).

Сертифікати відповідності стандартам ISO45001:2018 «Системи менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці. Вимоги та рекомендації щодо застосування» та ISO14001:2015 «Системи екологічного менеджменту. Вимоги та настанови щодо застосування» посвідчують, що сфери діяльності ТЦ METRO та Офісу підтримки торговельних центрів «Оптова та роздрібна торгівля продуктами харчування, непродовольчими товарами та предметами народного споживання» та «Управління торговельними центрами» відповідно, гармонізовані згідно з вимогами міжнародних стандартів галузі охорони здоров’я, безпеки праці та екологічного управління.

Стандарт ISO45001:2018 є новим стандартом з охорони здоров'я і безпеки праці на робочому місці, який спрямований на забезпечення безпеки на робочому місці для співробітників і відвідувачів. У процесі виконання таких завдань вкрай важливо контролювати всі фактори, які можуть спровокувати захворювання чи появу травм. За допомогою пом'якшення негативного впливу на фізичний, психічний і когнітивний стан людини ISO 45001 охоплює усі ці аспекти.

Стандарт ISO14001:2015 містить вимоги до системи екологічного управління (environmental management system). Він описує основні правила, яких організація повинна дотримуватися для побудови ефективної системи екологічного менеджменту. Відповідність до вимог цього стандарту підвищує ефективність використання ресурсів, знижує втрати і витрати, та, як результат, призводить до зменшення тиску на довкілля. Головною метою є допомога компаніям в покращенні своїх екологічних показників, дотримуючись при цьому чинного законодавства. 

Тіно Цайске, Генеральний директор «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»: «Компанія METRO Україна, як підрозділ продуктового експерта METRO AG, з більш ніж 55-річним досвідом роботи, що працює в 34 країнах світу та налічує понад 100 000 співробітників, дотримується чітких та конкретних зобов’язань для досягнення сталого розвитку свого бізнесу. Одними з них є безпека здоров'я наших співробітників та клієнтів і охорона довкілля. Тож ми надзвичайно пишаємося тим, що саме «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» першою серед українських рітейлерів отримала ці міжнародні сертифікати. Компанія надзвичайно цінує це, і зобов'язується й надалі підтримувати найвищий рівень системи менеджменту охорони здоров’я, безпеки праці та екологічного управління».

Читайте також: Олексій Міллер став бренд-шефом METRO Україна

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також