12 лютого 2021

Новий магазин BROCARD відкрито в Тернополі

Новий магазин BROCARD відкрито в Тернополі
1754

12 лютого 2021 року компанія «Брокард-Україна» відкрила магазин формату street retail в історичному центрі Тернополя – на вул. Гетьмана Сагайдачного, 4. Магазин площею 185 м² став другою роздрібною торгівельною точкою BROCARD в Тернополі. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Новий тернопільський BROCARD виконано у фірмовому чорно-білому стилі мережі. Для оптимізації пошуку, вибору та придбання необхідного товару магазин розділений на секції, бренди і товарні групи: жіночій і чоловічий простір, зони парфумерії, декоративної косметики, засобів догляду за шкірою і волоссям – щоб б'юті-шопінг був ще більш приємним і комфортним. У новому магазині представлені більше 80 преміальних брендів парфумерії та косметики (Chanel, Dior, Guerlain, Clarins, Givenchy, Gucci, Collistar, Dolce & Gabbana, Eisenberg Paris, Hermes, Trussardi, Lanvin, Payot, Elizabeth Arden, Carolina Herrera, Versace та інші).

«Новий магазин в Тернополі – наш крок назустріч улюбленим клієнтам, – прокоментувала Олена Лада, директор зі стратегічного розвитку мережі. – Він зручно розташований в самому серці міста, тому тепер поповнювати свої парфумерно-косметично запаси жителі Тернополя зможуть як в головному ТРЦ міста – «Подолянах», так і в новому центральному BROCARD».

У всіх магазинах мережі BROCARD представлена виключно оригінальна продукція провідних світових брендів косметики і парфумерії. Компанія працює тільки з офіційними представниками і дистриб'юторами брендів в Україні, що гарантує якість, справжність і безпеку всіх товарів мережі.

Читайте також: Новый BROCARD открыт в киевском ТРЦ Blockbuster Mall

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також