22 березня 2021

Епіцентр оновив найбільший торговельний центр Кропивницького

Епіцентр оновив найбільший торговельний центр Кропивницького
1127

Компанія «Епіцентр К» відкриває оновлений ТЦ інноваційного формату в Кропивницькому зі збільшеною площею та асортиментом. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Оновлений торговий об’єкт, розташований на вулиці Космонавта Попова, 8, відчинить двері для відвідувачів вже 20 березня. Під час його реконструкції компанія збільшила площу ТЦ більш ніж на 50% - до 25 900 кв. м. Це дало змогу розширити загальний асортимент до 175 000 артикулів та представити нові інноваційні рітейл-концепти. 

Для зручності клієнтів поруч з торговельним центром розширена парковка, яка зараз займає майже 16 000 кв. м і розрахована на 913 паркомісць. В самому ТЦ вдосконалена внутрішня навігація, встановлені каси самообслуговування та зони відпочинку, працюватиме оновлене кафе та відділення банку. В рамках реконструкції також було проведено благоустрій прилеглої до ТЦ території: відновлена дорога та тротуарні доріжки, встановлено автобусну зупинку та запущено новий маршрутний автобус, що слідуватиме через житлові райони «Арнаутово» та «Никанорівка».

Реконструйований ТЦ буде забезпечувати роботою понад 470 працівників, які отримають офіційне працевлаштування, комфортні умови праці та високий рівень заробітних плат. При цьому міський бюджет щорічно отримуватиме мільйони гривень податкових надходжень, які зможуть бути направлені на соціальні та інфраструктурні проекти Кропивницького. За підрахунками компанії, тільки в 2021 році до місцевого бюджету буде перераховано більше 14 млн грн.

Оновлений ТЦ представить відвідувачам нові торгові концепції формату shop in shop. Тут працюватиме галерея Деко, Центр Меблів, дитячий магазин E.PIC, центр техніки «ЦЕ ТЕ», Intersport, оновлена Студія Світла, Автомол, Центр Кераміки та інші.

Зокрема, галерея Деко займатиме 1470 кв. м площі та запропонує покупцям великий вибір товарів для дому: посуду, текстилю, подарунків. В новому концепті All4rest будуть зібрані товари для відпочинку та дачі, в тому числі садові меблі та павільйони, матраци та подушки для шезлонгів, меблі для кемпінгу, туристичні палатки тощо. В Центрі Меблів площею 1300 кв. м відвідувачі ТЦ зможуть придбати або ж замовити виготовлення кухонних, житлових та офісних меблів. А в центрі техніки «ЦЕ ТЕ» на площі 770 кв. м клієнти Епіцентру знайдуть розширений асортимент гаджетів, електротранспорту, телевізорів великих діагоналей, кавомашин, техніки для дому та кліматичної техніки. 

У магазині E.PIC (775 кв. м) будуть представлені товари для немовлят, дитячий одяг та іграшки. При цьому в ТЦ працюватиме дитячий майданчик, де батьки зможуть залишити своїх малюків на час шопінгу. Для шанувальників спорту в оновленому ТЦ відкриється магазин швейцарському бренду Intersport (600 кв. м), де будуть представлені спортивні товари, одяг, взуття та інвентар як для професійних спортсменів, так і для поціновувачів активного способу життя.

Найбільшим відділом в оновленому ТЦ стане «Сад та город», площею понад 3000 кв. м. Серед інших великих відділів «Вироби з дерева» (2200 кв. м), «Будівельні матеріали» (1600 кв. м) і «Декор» (майже 1000 кв. м). Більше тисячі квадратних метрів також займатимуть відділи «Вироби з металу», «Покриття для підлоги» і «Сантехніка», в структурі якого буде реалізовано новий формат shop in shop «Дім води».

Окрім того, відповідаючи на запити та потреби клієнтів в товарах першої необхідності компанія «Епіцентр» відкриє в ТЦ власну аптеку та новий для себе формат Food Market. Тут на площі в 1280 кв. м буде представлено справжній продуктовий магазин з повноцінним асортиментом продуктів харчування та напоїв, в тому числі свіжих овочів і фруктів.

«Торгова мережа «Епіцентр» продовжує активно розвиватися в регіонах країни. Обрана нами стратегія дозволяє ставати ближчими до споживача, надаючи високий рівень обслуговування і доступ до широкого асортименту товарів за доступною ціною. За рахунок відкриття ТЦ в обласних та районних центрах компанія робить вагомий внесок в розвиток громад і територій, які отримують не тільки нові інвестиції та робочі місця, але й значні надходження до місцевого бюджету. Тож в найближчі роки ми продовжимо динамічне масштабування і відкриємо десятки ТЦ нового формату по всій країні», - коментує відкриття заступник генерального директора, директор з роздрібної торгівлі ТОВ «Епіцентр К» Володимир Гончаров.

Окрім оновлених відділів працюватиме сучасний Центр видачі замовлень інтернет-магазину з автоматизацією процесів і адресною системою зберігання, який наближатиме місцевих споживачів до майже 1,5-мільйонного асортименту товарів з різних категорій на сайті epicentrk.ua.

Нагадаємо, протягом 2020 року Епіцентр побудував 7 нових та реконструював із розширенням площ ще 6 торговельних центрів в обласних та районних центрах України. Зокрема, нові ТЦ з’явилися у Вінниці, Житомирі та Первомайську (Миколаївська область), а також в Івано-Франківській (міста Долина та Калуш) та Запорізькій (Мелітополь та Запоріжжя) областях.

Читайте також: Нові концепти та сервіси: «Нова Лінія» в Запоріжжі реформатована в ТЦ «Епіцентр»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також