20 квітня 2021

Billa відкриває магазини-контейнери без кас і продавців

Billa відкриває магазини-контейнери без кас і продавців
1251

Австрійський продуктовий рітейлер Billa (входить в Rewe Group) тестує новий формат магазинів-контейнерів без традиційних кас і продавців. Перші торгові об'єкти площею близько 11 квадратних метрів відкрилися в партнерстві з компанією myAcker, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Проект під назвою AckerBox розрахований на малі населені пункти, які не мають власних постачальників продуктів. У магазині представлено близько 200 найменувань найпопулярніших продуктів харчування і товарів повсякденного попиту.

Billa відкрила магазини-контейнери одразу в чотирьох провінціях у федеральній землі Каринтія на півдні країни, надавши мешканцям малих населених пунктів доступ до затребуваних продуктів у пішій доступності, у локаціях, в яких відкриття повноформатного магазину є неможливим. У компанії очікують, що проект може залучити до співпраці місцевих виробників.

У новому форматі тестуються можливості безконтактного обслуговування й оплати товарів. Для здійснення покупки необхідно самостійно відсканувати вибрані товари і оплатити їх на касі самообслуговування. Примітно, що для здійснення покупок не потрібно використовувати спеціальний мобільний додаток, а оплата приймається, в тому числі, готівкою.

У разі якщо пілотні проект виявиться успішним, Billa масштабує проект і відкриє магазини-контейнери в інших областях.

Читайте також: Мережа супермаркетів Billa приєднується до екологічної ініціативи

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також