10 червня 2021

Хот-доги на WOG відтепер з сосисками від «Глобино»

Хот-доги на WOG відтепер з сосисками від «Глобино»
1347

Фірмові хот-доги від WOG вже стали однією з візитівок мережі. Це найпопулярніша позиція в меню. Задля вдосконалення смаку та якості головних інгредієнтів хот-догів – сосисок та булочок, мережа презентувала нових постачальників. Відтепер на АЗК WOG сосиски від українського виробника ТМ «Глобино» та булочки від хлібокомбінату «Кулиничі», повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Глобино» – один з лідерів м’ясопереробної галузі України. Виробничі потужності компанії розташовані у мальовничій місцевості Полтавської області. Це власні ферми, агрокомплекс та м’ясопереробний завод. На виробництві встановлене сучасне обладнання від провідних європейських брендів. Виробничий процес «Глобино» сертифікований за міжнародними стандартами та відповідає вимогам до менеджменту якості харчової продукції FSSC 22000/IFS Food.

«Це співпраця двох успішних у своїй справі компаній. Нас об’єднує те, що ми постійно вдосконалюємся та шукаємо можливості запропонувати кращий продукт для наших покупців. Наше виробництво використовує власну сировину та контролює кожен етап виробництва. Завдяки цьому ми можемо гарантувати якість та свіжість сосисок від ТМ «Глобино» своїм споживачам, а відтепер і гостям WOG», – прокоментував комерційний директор Глобинського м’ясокомбінату Олег Малютин.

Також хотдоги на WOG відтепер готуються із булочок від хлібокомбінату «Кулиничі». Компанія «Кулиничі» – лідер в хлібопекарській промисловості на території всієї Україні, який налічує 10 спеціалізованих хлібопекарських комплексів. Виробництво булочок для хот-догів здійснюється на новому заводі, який розпочав свою роботу в 2020 році. Підприємство побудовано згідно всіх європейських вимог до якості та безпечності продукції. Встановлені нові автоматизовані високотехнологічні виробничі лінії. Кожен технологічний етап повністю підконтрольний. До складу команди входять провідні кваліфіковані спеціалісти. На виробництві використовується лише якісна та безпечна сировина. Компанія має своє власне виробництво основного компоненту всіх хлібобулочних виробів – борошна. В 2021 році виробництво сертифіковано на відповідність схеми сертифікації FSSC 22000 та стандарту IFS.

«Для нас співпраця з WOG – це можливість обміну інформацією та досвідом. Ми, як один з провідних виробників хлібобулочних виробів в Україні, пишаємося партнерством з однією з найбільших мереж АЗК країни. Переконані, що наша співпраця приведе до розвитку та процвітання компаній, а хотдоги з булочками від «Кулиничі» смакуватимуть ще краще», – зазначив директор Хлібокомбінату «Кулиничі» Володимир Бежевець.

Рецептура, технологія приготування та інші фірмові інгредієнти хот-догів залишаються незмінними. Отже, це добре знайомий хот-дог з іще більш соковитою сосискою та запашною булочкою.

За словами керівника дирекції громадського харчування WOG Максима Пятакова: «Нам важливо працювати з компаніями, які відповідають певним вимогам: мають власне виробництво, контролюють якість, працюють за міжнародними стандартами, дбають про сталий розвиток та цінують своїх споживачів. Це принципові для нас питання. Саме таких партнерів ми знайшли у Глобинському м’ясокомбінаті та Хлібокомбінаті «Кулиничі». А оскільки наші легендарні хот-доги є невід’ємною частиною сервісу WOG – ми дуже відповідально підходимо до кожної його складової. Отже, запрошую усіх на наші АЗК скуштувати нові хот-доги».

Читайте також: «Дорога добра»: 3 гривні, які допоможуть врятувати сотні дитячих життів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також