24 червня 2021

Послуги копакінгу активно розвиваються у Львові

Послуги копакінгу активно розвиваються у Львові
1287

«Рабен Україна» має можливість здійснювати переупаковку та стікерування товарів на складі у м.Львів. Склад компанії має всю необхідну інфраструктуру, де можна створювати окрему упаковку для промислової групи товарів, а також для деяких видів продуктів харчування. Про це  повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Крім упаковки товару (копакінгу) і стікерування надаються і інші супутні додаткові сервіси: маркування, нанесення штрих-коду на одиницю продукції, термоупаковка, фольгування, формування промо-наборів, формування подарункових наборів, тобто упаковка товару з урахуванням максимальних потреб конкретного клієнта. Всі перераховані послуги компанія «Рабен Україна» надає на базі одразу декількох складів у різних регіонах країни: в смт. Велика Димерка Броварського району (Київська область), а також у містах – Львів, Дніпро, Харків.

«Ми маємо злагоджену роботу на нашому складі під Києвом, успішно проходимо великі сезони з нашими основними клієнтами, міжнародними компаніями, які мають високі вимоги до якості. Без перебільшення можу сказати, що ми надаємо сервіс на дуже високому рівні. І цей досвід застосовуємо і в складських процесах у місті Львів, з львівськими клієнтами. Я пишаюся командою, яка підтримує позиції лідера в сфері копакінгу в Києві, а тепер і Львові», – коментує Міхал Коваль

Зона копакінгу відповідає вимогам стандартів ISO. Компанія постійно проходить аудити якості та безпеки. Йдеться про стандарти ISO9001:2015 (Система менеджменту якості), ISO22000:2005 (Система менеджменту безпеки харчових продуктів), OHSAS 18001:2007 (Система менеджменту гігієни і безпеки праці) і ISO14001:2015 (Система екологічного менеджменту). Все це підтверджується сертифікатами відповідності, які компанія отримує щороку від органу, що здійснює сертифікацію – Bureau Veritas. Також, практикується і внутрішній аудит, який проводять представники Групи Рабен.

Нагадаємо, що у Львові, як і в Києві, спеціалісти «Рабен Україна» пропонують клієнтам комплексне обслуговування, до складу якого входять: міжнародна доставка, митне оформлення на Львівському терміналі, деконсолідація збірних вантажів у депо компанії, доставка кінцевим одержувачам. Тобто, вантажі прибувають на митний термінал, очищаються «з коліс» і в той же день потрапляють на крос-док компанії у Львові, аби вже наступного ранку клієнти всього західного регіону країни мали змогу їх отримати.

За більше детальною інформацією про послугу копакінгу у Львові просимо звертатися:

Анна Костюченко 067 157 26 29

Читайте також: Рабен відзначає 90 років у Європі

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також