19 липня 2021

6 років успіху – З днем народження, Consulting for Retail!

6 років успіху – З днем народження, Consulting for Retail!
1634

Наш партнер, міжнародна консалтингова компанія Consulting for Retail (C4R), 17 липня відзначає свій шостий день народження!

Це професійна команда, яка завдяки своїй експертизі та досвіду реалізації масштабних проєктів успішно розвиває рітейл мережі. Саме тому число клієнтів збільшується, спільна вигода від запровадження рішень зростає, та й географія діяльності C4R розширюється.

У портфелі компанії понад 180 завершених проєктів з автоматизації бізнес-процесів в роздрібній торгівлі, дистрибуції, логістиці. Географія роботи налічує 8 країн: Чехія, Україна, Нідерланди, Білорусь, Казахстан, Азербайджан, Грузія, Росія. У перспективі вихід на європейський ринок.

C4R є партнером 27 великих мереж роздрібної торгівлі, серед яких АТБ, NOVUS, ТАВРІЯ В, Spar, Hubo, Magnum Cash & Carry, Malbi, Діксі, Bravo, BAYADERA GROUP, СВІЙ МАРКЕТ, Apple City, «Самбери», OriNabiji, «Копійочка», АВРОРА та інші.

У своєму портфелі компанія має понад 20 IT-рішень і надає великий перелік послуг: консалтинг бізнес-процесів у рітейлі та логістиці, проводить глибокий аудит, впроваджує системи управління складом, ціноутворенням і процесами в магазинах торговельних мереж, рішення для прогнозування продажів, Автозамовлення та інші.

Найшвидше впровадження WMS, що тривало 3 місяці, компанія виконала на складах мережі роздрібної торгівлі «Копійочка» та мережі магазинів дитячих товарів «Кораблик-Р». Команда вже впровадила голосові технології на складах мережі супермаркетів ТАВРІЯ В в Україні та для торгово-роздрібної мережі Magnum Cash & Carry в Казахстані.

За 6 років компанія в 17 разів збільшила команду – з 5 до майже 90 співробітників. І це ще не межа – C4R продовжує зростати. Досвід співробітників у сфері аудиту та консалтингу в логістиці та рітейлі понад 15 років.

У компанії є багато приводів пишатися. Колектив не зупиняється в саморозвитку. Виставки, конференції, зустрічі із запрошеними спікерами та коучами – мінімальна програма заходів для команди. Цього року C4R стала Генеральним партнером професійного заходу – XXV Всеукраїнський День Логіста, який організувала TradeMasterGroup.

Бажаємо Колективу C4R зберігати дух єдності, не зменшувати темпів і завзятості в розвитку, ставити нові цілі й досягати їх!

З днем народження, C4R!

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також