16 серпня 2021

Плюс один: у столичному ТЦ ХІТ MALL відкрився магазин Фокстрот

Плюс один: у столичному ТЦ ХІТ MALL відкрився магазин Фокстрот
1540

12 серпня омніканальна мережа електроніки та побутової техніки Фокстрот презентувала магазин у новому ТЦ ХІТ MALL на проспекті Перемоги, 134/1. Запуск приурочено до офіційного відкриття торгівельного центру, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Магазин Фокстрот розмістився на другому поверсі, ліворуч від центрального ескалатора. Візуальне оформлення виконано у стандартизованому форматі мережі, втім, як кожен з оновлених магазинів, він має свої особливості відповідно до планування приміщення. В асортименті зроблено акцент на діджитальній групі товарів – смартфонах, планшетах, ноутбуках, аксесуарах, відеотехніці та дрібній побутовій техніці.

– Відрадно констатувати, що ми не тільки оновлюємося, а ще й розширюємося. Цей Фокстрот – вже двадцять четвертий у столиці і 165-й у нашій мережі. Адже для нас важливо бути там, де наш клієнт, та щоб відвідувачі нового торгового центру вже сьогодні мали змогу отримати якісну експертизу зі світу гаджетів,  – зазначив CEO компанії Олексій Зозуля. – Переконані, що серед жителів найближчих мікрорайонів, гостей міста Фокстрот у ТЦ ХІТ MALL стане місцем, де можна швидко й безпечно підібрати або оновити своїх електронних та побутових «помічників».

Зазначимо, на початку 2021 року ритейлер заявив, що модернізує 20 магазинів та відкриє до 10 нових. Компанія дотримується заданого плану, щомісяця відкриваючи по 3-4 оновлені та нові торгівельні об’єкти.

Читайте також: Фокстрот розпочав видачу споживчих кредитів на техніку з використанням Дії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також