06 грудня 2021

«Сільпо» у ритмі фламенко у Білій Церкві

«Сільпо» у ритмі фламенко у Білій Церкві
1504

У Білій Церкві 3 грудня 2021 року відкрився новий супермаркет «Сільпо». Це вже четвертий магазин мережі у місті. Працюватиме він цілодобово за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 40 (ТЦ «Гермес»). Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Дизайн нового магазину присвячений пристрасному та яскравому іспанському фламенко. Це поєднання музики і танцю, емоцій та характеру. Інтер’єр супермаркету наповнили червоні колони у вигляді дерев’яних віконниць, ілюстрації з танцівницями фламенко в яскравих пишних сукнях, а також важливий атрибут іспанського танцю – віяла.

Над відділом свіжих овочів та фруктів розмістилася іспанська гітара, обов’язковий елемент фламенко. А невід’ємний елемент Різдва та новорічних свят - це сонячні мандаринки з Іспанії.

Над острівком «Власної кондитерської» та відділу гастрономії дизайнери створили плетений із ниток фріз, який нагадує традиційну хустку для фламенко.

Магазин у стилі фламенко зробили просторим – його площа 2660 квадратних метрів. Тут працює рибний відділ, в якому є все – свіжа, копчена, солона рибка і навіть акваріум з устрицями. У м’ясному цеху йде підготовка м’яса, тим часом в окремій спеціальній шафі дозрівають майбутні соковиті стейки.

Для тих, хто не має можливості імпровізувати із приготуванням вдома, справжньою знахідкою стане відділ кулінарії з великим вибором готових страв. Їх можна замовити на виніс або скуштувати на місці, у кафе. І звичайно, неможливо оминути пекарню, в якій є як знайомі всім фірмові багети «Сільпо», так і випічка з тандира.

У новому супермаркеті працюють 10 звичайних кас, 3 - тютюнових і 7 кас самообслуговування. Також для зручності гостей діє доставка продуктів.

Читайте також: Бокси з Дивастиками у «Сільпо»: збирайте свій еко-зоопарк та грайтеся з дітьми

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також