14 листопада 2022

50 супермаркетів у мережі «Сільпо» працюють з автономним живленням

50 супермаркетів у мережі «Сільпо» працюють з автономним живленням
1174

На сьогодні 50 супермаркетів в мережі «Сільпо» можуть продовжувати працювати під час загальних відключень електроенергії, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії. Станом на зараз “світлі” супермаркети є у 23 населених пунктах: 14 у Києві та області, 23 в Одесі та області, по два у Дніпрі та Сумах, а також у Вінниці, Калуші, Коростишеві, Луцьку, Львові, Миколаєві, Рівному, Харкові й Черкасах.

Кількість працюючих супермаркетів “Сільпо” під час відключень електромережі буде збільшуватися. Для цього вже замовлено значну партію дизельних генераторів. У планах ритейлера забезпечити понад 100 супермаркетів “Сільпо” у 40 населених пунктах безперебійним джерелом живлення. У великих містах компанія намагатиметься зробити так, щоб хоча б один “Сільпо” працював у мікрорайоні.

Про те, чи відкритий магазин у даний момент, покупці можуть дізнатися з інтерактивної мапи на сайті компанії. Н

Надшвидка доставка LOKO під час відключень продовжує працювати у центрі Києва та на Березняках. У решті районів столиці замовлення можна робити у будь-який час, вони будуть доставлені, як тільки поновлюється електропостачання. До кінця листопада планується підключити генератори в усіх дарксторах, і LOKO буде безперебійно працювати також і на Оболоні, Троєщині, Позняках, Подолі та Голосієво.

Також у компанії подбали, щоб система енергозабезпечення «Сільпо» стала більш ощадливою — не вмикаються вивіски, зовнішнє освітлення та те, що не суттєве для поточної роботи: вентиляція, кондиціонери, телевізори, холодильники з водою і пивом, деяке технологічне обладнання (наприклад, піч для тандиру).

Читайте також: «Сільпо» відновила збір відпрацьованих батарейок

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також