11 лютого 2025

HoReCaMaster Hub 2025: Бізнес зустріч для рестораторів та їх партнерів!

HoReCaMaster Hub 2025: Бізнес зустріч для рестораторів та їх партнерів!
744

27 березня 2025 року в Києві відбудеться HoReCaMaster Hub ключова подія в сфері ресторанного бізнесу, яка стане частиною масштабної виставки Food&NonFoodMaster-2025. Це місце, де професіонали HoReCa отримають унікальні інсайти, знайдуть нові бізнес-можливості та зможуть особисто поспілкуватися з топовими експертами індустрії, а також побувати на виставці виробників Food та NonFood товарів для HoReCa та ритейлу.

Що таке HoReCaMaster Hub?

HoReCaMaster Hub – це простір для професійного діалогу, де власники, керуючі ресторанів та готелів зможуть знайти ефективні рішення для розвитку, дізнатися про ключові тренди ринку та налагодити контакти з українськими виробниками.

Головна місія заходу – надати учасникам практичні інструменти, які допоможуть масштабувати бізнес, впроваджувати інновації та оптимізувати витрати.

СПІКЕРИ:

Євген Клопотенко - Шеф-кухар, креативний підприємець, громадський активіст. Співвласник гастрохолдингу “Інакші”, засновник брендів “100 років”Андрій Іонін - Шеф кухар готельно-рестораного комплексу “Dynasty”, член асоціації шеф кухарів України

Анна Діль - рестораторка, власниця “Ресторації Шпігеля”

Анна Каткова - рестораторка, співвласник та співзасновник True Burger та Hendrick's bar

Леране Тульчий - Авторка та власниця халяль-кафе "Кримський Дворик". Рестораний продюсер закладів cheburek.ua. Учасниця гастро-вечерів в Буковелі, Івано-Франківську, Львові.

Олексій Повторейко - Ресторатор, власник та шеф кухар ресторану "Наживо". З 2012 року Віце-президент Асоціації Шеф-кухарів України. Бренд Амбасадор ТМ «Куратор» та Амбасадор «Киів-Хліб». Викладач Кулінарної Академії

Артем Блаута - Засновник та співвласник кращого ресторану української кухні за версією Національної ресторанної премії СІЛЬ «Ресторація Шпігеля». Власник «Діоскурі» — ресторану кавказької та італійської кухонь. Бренд-шеф готельно-ресторанного комплексу «Південна Брама» — гастрономічної візитівки Хмельницької області. Засновник кулінарної школи “Кулінарна майстерня А2”. Викладач в інституті ХКТЕІ дисципліни «Регіональна кухня Поділля».

та багато інших…

Ключові теми заходу:

Як масштабувати ресторанний бізнес у 2025 році?
Digital-просування закладу: що реально працює?
Технології у ресторанах: мобільні додатки, цифрові меню, автоматизація
Як мотивувати, навчати та утримувати персонал?
Емоційний маркетинг: як створити атмосферу, що притягує гостей?
Як оптимізувати співпрацю з постачальниками?
Локальні продукти: як зробити їх конкурентною перевагою?
Юридичні аспекти HoReCa 2025: як мінімізувати ризики? 

Управління мережею ресторанів в воєнний час: цифри, люди, діджиталізація, сервіс. 10 лайфхаків шеф-кухаря і власника успішної мережі.

Локальні продукти. Як перетворити роботу з крафтовими виробниками в конкурентну перевагу ресторану? Які категорії виробників та які підходи до співпраці будуть затребувані в 2025 році? 

 

КОЛИ? 27 березня 2025
ДЕ? Київ, ACCO International, “Синій зал”

🚀 Не пропустіть шанс стати частиною найважливішої події року для професіоналів HoReCa!

Реєстрація за посиланням

 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також