HoReCaMaster Hub 2025: Бізнес зустріч для рестораторів та їх партнерів!

27 березня 2025 року в Києві відбудеться HoReCaMaster Hub – ключова подія в сфері ресторанного бізнесу, яка стане частиною масштабної виставки Food&NonFoodMaster-2025. Це місце, де професіонали HoReCa отримають унікальні інсайти, знайдуть нові бізнес-можливості та зможуть особисто поспілкуватися з топовими експертами індустрії, а також побувати на виставці виробників Food та NonFood товарів для HoReCa та ритейлу.
Що таке HoReCaMaster Hub?
HoReCaMaster Hub – це простір для професійного діалогу, де власники, керуючі ресторанів та готелів зможуть знайти ефективні рішення для розвитку, дізнатися про ключові тренди ринку та налагодити контакти з українськими виробниками.
Головна місія заходу – надати учасникам практичні інструменти, які допоможуть масштабувати бізнес, впроваджувати інновації та оптимізувати витрати.
СПІКЕРИ:
Євген Клопотенко - Шеф-кухар, креативний підприємець, громадський активіст. Співвласник гастрохолдингу “Інакші”, засновник брендів “100 років”Андрій Іонін - Шеф кухар готельно-рестораного комплексу “Dynasty”, член асоціації шеф кухарів України
Анна Діль - рестораторка, власниця “Ресторації Шпігеля”
Анна Каткова - рестораторка, співвласник та співзасновник True Burger та Hendrick's bar
Леране Тульчий - Авторка та власниця халяль-кафе "Кримський Дворик". Рестораний продюсер закладів cheburek.ua. Учасниця гастро-вечерів в Буковелі, Івано-Франківську, Львові.
Олексій Повторейко - Ресторатор, власник та шеф кухар ресторану "Наживо". З 2012 року Віце-президент Асоціації Шеф-кухарів України. Бренд Амбасадор ТМ «Куратор» та Амбасадор «Киів-Хліб». Викладач Кулінарної Академії
Артем Блаута - Засновник та співвласник кращого ресторану української кухні за версією Національної ресторанної премії СІЛЬ «Ресторація Шпігеля». Власник «Діоскурі» — ресторану кавказької та італійської кухонь. Бренд-шеф готельно-ресторанного комплексу «Південна Брама» — гастрономічної візитівки Хмельницької області. Засновник кулінарної школи “Кулінарна майстерня А2”. Викладач в інституті ХКТЕІ дисципліни «Регіональна кухня Поділля».
та багато інших…
Ключові теми заходу:
Як масштабувати ресторанний бізнес у 2025 році?
Digital-просування закладу: що реально працює?
Технології у ресторанах: мобільні додатки, цифрові меню, автоматизація
Як мотивувати, навчати та утримувати персонал?
Емоційний маркетинг: як створити атмосферу, що притягує гостей?
Як оптимізувати співпрацю з постачальниками?
Локальні продукти: як зробити їх конкурентною перевагою?
Юридичні аспекти HoReCa 2025: як мінімізувати ризики?
Управління мережею ресторанів в воєнний час: цифри, люди, діджиталізація, сервіс. 10 лайфхаків шеф-кухаря і власника успішної мережі.
Локальні продукти. Як перетворити роботу з крафтовими виробниками в конкурентну перевагу ресторану? Які категорії виробників та які підходи до співпраці будуть затребувані в 2025 році?
КОЛИ? 27 березня 2025
ДЕ? Київ, ACCO International, “Синій зал”
🚀 Не пропустіть шанс стати частиною найважливішої події року для професіоналів HoReCa!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: > Новости Украины
Теги: виставка, конференція, захід, хаб, нетворкінг, кластер, спікери, ресторатори, HoReCa, ресторанний бізнес
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар