14 листопада 2018

Сервісно-ремонтне обслуговування вивісок - чи актуальна проблема?

Сервісно-ремонтне обслуговування вивісок - чи актуальна проблема?

5845

Справний, якісно виконаний рекламний носій – будь-то велика дахова конструкція, брандмауер чи маленька офісна табличка, надають їх власникам значні «дивіденди», формуючи імідж компанії, приваблюючи нових відвідувачів, даючи імпульс для подальшого успішного розвитку бізнесу. Це свого роду «одяг» закладу, на основі якого у ваших потенційних клієнтів складається перше враження.

Власник компанії, вкладаючи кошти в рекламне оформлення, бажає бачити його чистим, справним, надійним та таким, що надає актуальну інформацію клієнтам. Чи принесе користь вашому бізнесу стара, деформована, несправна, чи така, що частково не світиться вивіска? Об`єктивно – ні!

Імідж та авторитет надзвичайно важливий для потужних корпорацій, ритейлерів, іноземних брендів… І саме рекламне оформлення чи то просто вивіска допомагає створювати та підтримувати цей імідж. Маючи мережі магазинів, торгових точок по всій країні непросто контролювати зовнішній вигляд об`єктів, підтримувати в належному стані вивіски, а при необхідності оперативно їх ремонтувати. А підрядники, іноді не надто поспішають виконувати сервісно-ремонтне обслуговування. Адже ремонт – це часто «кіт у мішку», мороки багато, а сенсу мало, цим часом вигідніше нові вивіски виробляти.

Особливо відповідально, коли вивіска, що потребує ремонту, знаходиться високо на фасаді торгівельного центру, де будь-які роботи можна виконували лише вночі за допомогою спецтехніки. Як би там не було, а вивіска  це обличчя магазину і за статистикою саме вона приводить 35% покупців і якщо вивіска несправна, то компанія втрачає клієнтів, а отже і прибуток.

Компанія «ВАРГО ІН» має багаторічний досвід у проведенні оперативного сервісно-ремонтного обслуговування об’єктів, адже протягом 6-ти років проводили ремонти 226 супермаркетів «Фокстрот», ремонтуємо десятки магазинів «Ельдорадо», «Велмарт», «Велика кишеня», на обслуговуванні наших бригад знаходяться автосалони «АІС», «Citroen», «Renault»… Ми знаємо правила та вимоги більшості торгівельних центрів України, адже неодноразово наші спеціалісти працювали на них.

Ми проводимо об`єктивну оцінку вартості ремонту зовнішніх та інтер`єрних вивісок, світлових  елементів  рекламних конструкцій, в тому числі здійснюємо заміну чи оновлення окремих елементів. Пропонуємо оптимальні варіанти з ремонту зовнішньої  реклами, надаємо детальні кошториси, забезпечуємо звіт про виконану роботу, як керівнику на місці, так і в головний офіс клієнта.

В обсяг робіт входить:

- діагностика стану елементів

- усунення зовнішніх та внутрішніх пошкоджень вивіски

- косметичний ремонт вивісок (переклейка плівки, очистка від забруднень…)

- виявлення причини перегорання окремих елементів

- усунення короткого замикання в вивісці

- перевірка працездатності  трансформаторів, блоків живлення

- ремонт і заміна освітлювальних елементів (світлодіодів, неонових трубок, ламп TLD, прожекторів)

-проведення профілактичних  робіт

Зовнішні рекламні конструкції через вплив оточуючого середовища з часом втрачають естетичний вигляд та експлуатаційні якості  - це стосується навіть якісних  вивісок. Для того, щоб вони мали належний вигляд та виконувала свої функції,  достатньо хоча б раз на рік проводити сервісне обслуговування вивісок кваліфікованими спеціалістами з досвідом роботи.

Довірте «ВАРГО ІН» комплекс  заходів, направлених на підтримку вивісок у робочому та естетично належному стані, та отримайте новий приток клієнтів!

Читайте также: Розвиток галузі візуальної індустрії допомагає магазинам бути помітними та привабливими

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua   

 

 

Раздел: Персонал >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*