02 січня 2020

Експедування вантажів: відповіді на найпоширеніші питання

Експедування вантажів: відповіді на найпоширеніші питання

6134

Директор транспортно-експедиційної компанії БН-Груп Тарас Ногаль розповідає про те, що таке експедування вантажів, а також про переваги залучення експедиторів до вантажних перевезень.

Пошук експедитора – одне з найпоширеніших завдань, з якими стикаються представники майже будь-якої галузі бізнесу – рітейлу, промислового виробництва, агросектору тощо. Експедитори – незамінні помічники компаній, що займаються операціями з імпорту/експорту.

Проте, часто люди не до кінця знають, що конкретно робить експедитор і наскільки корисним він може бути.

Наразі перевезення вантажів є комплексною послугою, до якої входить одразу кілька супутніх заходів, що забезпечують якісну доставку продукції. Під час перевезення товарів з однієї країни до іншої можуть виникнути різноманітні перепони – наприклад, пов’язані з проходженням митного огляду.

Саме тому, щоб уникнути проблем у дорозі, транспортні компанії пропонують послуги експедиції вантажів.

Тарас Ногаль, директор транспортно-експедиційної компанії БН-Груп, розкриє деякі нюанси роботи експедиторів, що являє собою ця послуга, і в чому є переваги її для клієнта.

- У чому полягає особливість послуг БН-Груп з експедування вантажів?

Перш за все, коли ми ведемо мову про експедування вантажів, ми здебільшого маємо на увазі доставку товарів на міжнародному рівні, зазвичай, для імпорту чи експорту. Уявіть, що ви виготовляєте товар у Китаї і маєте доставити його до свого складу в Україні, щоб почати продавати. Експедиторська компанія, на кшталт БН-Груп, може допомогти вам, керуючи певними частинами або всім процесом доставки включно з виконанням усіх митних вимог. Робота з експедитором дозволяє мати лише один рахунок-фактуру за всі ці послуги.

Наші фахівці з багаторічним досвідом роботи в цій галузі мають переваги, яких немає в людей, що не знайомі з ринком міжнародних перевезень. Це:

- зв’язки з іншими експедиторами в інших країнах;

- об’ємне ціноутворення з операторами;

- доступ до різних постачальників послуг (вантажоперевезення, складування, океанські перевезення тощо);

- глибокі знання норм щодо імпорту та експорту в різних країнах;

- знання поширених помилок, що стосується міжнародних перевезень.

Звісно, ви завжди можете зробити все вищезазначене самостійно, але знадобиться багато часу й сил, щоб зрозуміти та пройти весь процес впевнено і без помилок.

Ми робимо все вищезазначене для вас, допомагаємо вирішувати проблеми, коли вони виникають і заощаджуємо вам багато часу.

Слід пам’ятати, що нам знадобилося багато років, щоб набути свого досвіду, і це дозволяє гарантувати професійний підхід, постійний контроль і відстеження вантажів у дорозі. Також ми не маємо обмежень з географії міжнародних перевезень і готові виконати будь-які, навіть найекзотичніші забаганки клієнта.

- Що ви можете запропонувати клієнту, якщо вести мову про терміни, вартість доставки, гарантії та безпеку вантажів?

Існує багато складових у процесі міжнародних перевезень вантажів, тому термін доставки залежить від багатьох факторів: вимог клієнта, наявності власного транспорту або необхідності використання залучених транспортних засобів. Але ми складемо комбінований ланцюжок рішень, які дозволять доставити вантаж клієнта у найкоротший термін за найвигіднішою ціною і за високої якості наданих послуг.

Що стосується гарантій, то всі наші автопоїзди застраховані добровільної відповідальністю перевізника (CMR-страхування). Також ми маємо постійно діючу страхову угоду відповідальності експедитора на 3 мільйони гривень.

За бажанням клієнта експедитор організує будь-яке додаткове страхування від будь-яких ризиків.

- Якщо на шляху перевезення вантажів виникають складнощі, які ваші дії в такому випадку?

Всі наші водії мають цілодобову підтримку, тому вони не залишаться наодинці у разі виникнення форс-мажорних обставин. Ми постійно контролюємо місцезнаходження вантажу і маємо зв’язок з водіями. Це дає нам змогу оперативно вирішити всі складнощі, що можуть виникнути під час перевезення товарів.

- Яку частину роботи берете ви на себе, а що залишається на відповідальності ваших клієнтів?

Як я вже зазначив раніше, ми беремо на себе повністю всі операції з перевезення вантажу, включно з юридичними и митними процесами, від постачальника до замовника. Клієнту залишається лише укласти з нами угоду й чекати на рахунок – все ніше ми зробимо за нього.

- Чи може клієнт також відстежувати, на якій стадії знаходиться процес перевезення його вантажу?

Звісно! Ми - відкрита компанія і забезпечуємо повну прозорість наших операцій для клієнта. Щоденно до десятої ранку ми надаємо клієнту звіт з місця знаходження його вантажу.

- Чи є клієнти, яким ви можете відмовити у послугах експедування?

Наш досвід дозволяє нам гарантувати виконання будь-яких забаганок клієнта і доставити вантаж будь-якого призначення до будь-якої точки світу. Отже, з нашого боку ми не маємо обмежень, щоб відмовити клієнту через неспроможність виконати його прохання.

Єдина підстава для відмови співпраці з потенційним клієнтом – це його неплатоспроможність.

ТЗОВ "БН-ГРУП"

79041 Україна

Львів, вул. Героїв УПА 73,

корпус №4, а/с 11186.

Тел. +38 093-79-53-738

http://bn-group.com.ua/

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*