28 грудня 2021

Як вибрати правильний автосервіс для вашого авто

Як вибрати правильний автосервіс для вашого авто

2986

Незалежно від того, наскільки гарно ви доглядаєте за автомобілем, все одно настане час, коли вам доведеться здійснити до автосервісу. Щоб справно виконувати свої функції, авто потребує своєчасного обслуговування, а за необхідності – ремонту й заміни деяких запчастин. Одна з найскладніших задач, з якими стикаються автовласники – це знайти авторитетний автосервіс, де можна і провести планове обслуговування, і екстрений ремонт.

Звісно, найлегший варіант – обслуговуватися у фірмового автоділера. У більшості ділерських центрів є власні майстерні з фахівцями, переліком надійних делерів, у яких можна замовити авто запчасти, добре знайомими з тими типами автомобілів, що продають. Проте, їхні розцінки зазвичай набагато вище, ніж у незалежних сервісах, і вони не завжди розташовані зручно.

Приватні автосервіси традиційно мають кращий рейтинг обслуговування клієнтів і більш уважні до їхніх потреб. Індивідуальний підхід дозволяє побудувати довгострокові довірчі відносини між майстром і власником авто. Проте слід розбиратися, які автосервіси заслуговують на довіру, а які краще оминати.

Отже, як обрати кращий автосервіс? Почнемо з простих кроків:

  1. Розпитайте друзів і знайомих.
  2. Перевірте веб-сайти автосервісів, які вам порадили, та їхні сторінки в соцмережах. Веб-сайт має бути актуальним і містити всю необхідну інформацію про послуги.
  3. Перевірте відгуки про майстерню на таких ресурсах, як Google. Позитивні й негативні відгуки інших клієнтів допоможуть вам створити об’єктивну думку про конкретний автосервіс.
  4. Зверніть увагу на авторитетні рейтинги, такі як Краща СТО, переможцем якої в Києві у 2021 році стала компанія Oiler.

Після цих нескладних кроків ваш список зменшиться до однієї-двох авто майстерень. І тепер настав час особисто відвідати автосервіс і надати автомобіль для невеличкого обслуговування на кшталт заміни масла.

Спробуйте оцінити майстерню за кожною з п’яти категорій: зовнішній вигляд, зручності, технічні спеціалісти, обладнання і гарантія. Ось кілька питань, на які ви маєте звернути увагу під час візиту:

  1. Приміщення чисте та добре організоване? Чи підтримують працівники імідж професіоналів?
  2. Чи ввічливий персонал?
  3. Чи має автосервіс зручну зону очікування з чистими туалетами?
  4. Чи є у технічних спеціалістів відповідні сертифікати?
  5. Наскільки нове обладнання в майстерні?
  6. Чи надає автосервіс гарантію на свою роботу?
  7. Наскільки зрозумілий кошторис? У ньому відображені всі маніпуляції, що проводилися з вашим автомобілем?
  8. Чи зв’язується компанія з клієнтом перед тим, як проводити будь-які додаткові роботи з вашим авто, що не були зарані обговорені?
  9. Нарешті, яке загальне враження справляє автосервіс?

Майте на увазі, що варто орієнтуватися виключно на низьку ціну послуг. Дешевий прейскурант може свідчити про те, що механіки отримують низьку зарплатню, позаяк вони малокваліфіковані й недосвідчені. У той же час майстерня, яка пропонує якісний сервіс обґрунтовує і вищу ціну за свої послуги.

 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*