15 вересня 2021

Обсяг китайського ринку електронної комерції перевищить 3,3 трлн доларів

Обсяг китайського ринку електронної комерції перевищить 3,3 трлн доларів
1212

До 2025 року найбільший у світі ринок електронної комерції Китаю перевищить 3,3 трлн доларів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на WWD і дані аналітичного агентства GlobalData.

Незважаючи на .слабкі показники роздрібної торгівлі на віртуальних платформах в липні 2021 року через новий спалах вірусу і повені в провінції Хенань, аналітики прогнозують приріст онлайн-продажів у 2021 році на 17,2%.

У довгостроковій перспективі до 2025 року очікується середньорічний темп зростання на 11,6%, що призведе до розширення обсягу ринку електронної комерції до 3,3 трлн доларів. У період з 2017 по 2021 рік продажі електронної комерції досягли 2,1 трлн доларів із середньорічним темпом зростання 17,7%.

«Китайська електронна комерція швидко розвивалася протягом останніх п'яти років завдяки широкому розповсюдженню інтернету і смартфонів, зростання довіри споживачів до покупок в інтернеті, появи платформ електронної комерції та доступності різних альтернативних платіжних рішень, таких як Alipay і WeChat Pay», - прокоментував провідний аналітик GlobalData Раві Шарма.

Читайте також: В Японії відкриється 1000 магазинів без кас і продавців

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також