17 вересня 2021

Єврокомісія фінансує проект нагляду за ринком одягу

Єврокомісія фінансує проект нагляду за ринком одягу
1587

Стартував проект з нагляду за ринком текстильних виробів REACH4texiles, фінансований Єврокомісією, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Textile World.

Згідно з даними Textile World, щорічно в Європі циркулює близько 28 млрд предметів одягу, 80% з яких імпортуються з-за меж Європейського Союзу. Такі обсяги неминуче створюють проблеми для органів нагляду за ринком.

Проект REACH4texiles спрямований на пошук рішень для справедливого й ефективного нагляду за ринком текстильних виробів. Головні завдання, які стоять перед проектом, полягають у першу чергу в тому, щоб не допустити проникнення на ринок товарів, що не відповідають встановленим стандартам. Також проект несе просвітницьку й освітню функцію для учасників ринку та націлений на підтримку законодавства в області хімічних речовин в текстильній галузі.

Зацікавлені органи та некомерційні об'єднання відстежуватимуть допуск на ринок модних продуктів із точки зору використання хімікатів при виробництві, також експертами будуть розроблені тренінги та впроваджені практики і промислові стратегії для виробників.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також