23 вересня 2021

Amazon відкриє власні магазини одягу у 2022 році

Amazon відкриє власні магазини одягу у 2022 році
1796

Amazon розглядає можливість запуску власних магазинів з продажу одягу й аксесуарів. Перші торгові точки можуть бути відкриті вже у 2022 році, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Wall Street Journal.

Amazon представить у магазинах колекції одягу власних і сторонніх брендів, що продаються в інтернет-магазині. У продажу з'являться джинси, худі, футболки, сукні, верхній одяг і аксесуари. Основною особливістю формату стане наявність спеціальних "розумних" примірочних, що дозволяють здійснювати швидку віртуальну примірку одягу.

Крім того, у магазинах може бути доступний сервіс сканування QR-кодів товарів, що дозволяє одразу ж отримувати необхідні розміри в примірювальну. Розумна система також дозволить підібрати одяг на основі персоналізованих переваг кожного покупця. У майбутньому замість продавців Amazon планує задіяти в магазинах роботів.

Amazon почала розвивати власні фізичні магазини кілька років тому. Сьогодні в інтернет-гіганта є продуктові супермаркети Amazon Go і магазини з продажу книг. Запуск нового формату, як очікується, дозволить компанії підвищити лояльність покупців, протестувати технологічні новинки і надати своїм клієнтам новий унікальний купівельний досвід. За підсумками першого півріччя 2021 року Amazon вперше випередила Walmart з продажу одягу в США і стала лідером ринку. Прогнозується, що за підсумками року продажі одягу на Amazon досягнуть 45 млрд доларів.

Читайте також: Amazon назавжди заблокувала кілька сотень китайських брендів через шахрайство з відгуками

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також