20 грудня 2021

Новий локдаун у Нідерландах спустошив торгові вулиці

Новий локдаун у Нідерландах спустошив торгові вулиці
1690

У Нідерландах спорожніли провідні центри роздрібної торгівлі після того, як місцева влада оголосила новий локдаун на тлі поширення штаму omicron і тимчасово закрила межі держави. У популярних локаціях після закриття барів і ресторанів стало так само безлюдно, як і навесні 2020 року під час першої хвилі. Власники бізнесу побоюються нових проблем через недоотримання виручки перед новорічними святами, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Прем'єр-міністр королівства Нідерланди Марг Рютте ще наприкінці минулого тижня оголосив, що на території країни вводиться локдаун терміном до 14 січня 2022 року.

Згідно з новою ухвалою уряду, в країні закриваються всі магазини (за винятком продуктових та торгуючих товарами повсякденного попиту), а також підприємства громадського харчування, кінотеатри та театри, фітнес-клуби та спортивні центри. У низці великих міст країни знову пройшли протестні мітинги.

Обмеження, що стали несподіваними для місцевих жителів, також включають заборону перебування на вулицях компаній з більш ніж двох осіб. Власники бізнесу розраховують на нові заходи державної підтримки на тлі нового локдауну і попереджають, що можуть не пережити кризову ситуацію через падіння трафіку та виторгу.

Число нових заражень у Нідерландах останнім часом зростає, незважаючи на високий рівень колективного імунітету. За офіційними даними, повну вакцинацію пройшли понад 85% дорослого населення країни. Водночас ревакцинацію завершили лише 9% жителів королівства.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також