04 січня 2022

Меблі IKEA різко подорожчають у 2022 році

Меблі IKEA різко подорожчають у 2022 році
1252

Шведська IKEA готується підняти ціни на свою продукцію у 2022 році. Про це повідомили у прес-службі керуючої компанії Ingka Group. Зазначається, що на кожному з міжнародних ринків подорожчання залежатиме від рівня інфляції, пише TradeMaster.UA.

«На жаль, зараз, вперше з того часу, як підвищення витрат почало впливати на світову економіку, ми повинні перекласти частину цих збільшених витрат на наших клієнтів», - прокоментував представник компанії.

В Ingka Group зазначили, що бізнес IKEA продовжує зіштовхуватися зі значними «транспортними та сировинними обмеженнями, що призводять до збільшення витрат». Особливо це проявляється на ринках Північної Америки та країн Європи.

Раніше стало відомо, що у Великій Британії IKEA підняла ціни на товари в середньому на 10%, хоча окремі артикули подорожчали до 50%.

У компанії очікують, що ситуація зі зростанням цін на транспортні послуги та збільшенням витрат не покращиться до кінця 2022 року. Ціни в магазинах IKEA переглядатимуться вперше з 2019 року. За підсумками 2021 року чистий прибуток IKEA скоротився на 17% і склав 1,4 млрд євро.

Читайте також: Міністерство туризму Швеції нагадає жителям країни, на честь чого названо товари в IKEA

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також