05 січня 2022

Новина про відкриття магазину H&M у метавсесвіті виявилася чуткою

Новина про відкриття магазину H&M у метавсесвіті виявилася чуткою
1228

Інформація про вихід H&M у метавсесвіт із відкриттям першого повністю цифрового магазину не відповідає дійсності. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на портал Lifestyle Asia.

Напередодні видання повідомило, що компанія Ceek, що спеціалізується на додатках VR і AR, завершила розробку першого цифрового магазину H&M для метавсесвіту. Наголошувалося, що у віртуальному торговому просторі можна буде робити покупки, використовуючи віртуальну валюту платформи, щоб надалі купувати одяг і у фізичних магазинах рітейлера.

У керівництві H&M інформацію про запуск віртуального магазину в середовищі Ceek City спростували. «Ми хотіли б підтвердити, що H&M не відкриває магазин у Metaverse зараз. Ми також не співпрацюємо з Ceek», - прокоментували в H&M.

Разом з тим, на ринку продовжує обговорюватися можливість партнерства H&M та Ceek після того, як у соціальних мережах було опубліковано пост із концепцією віртуального магазину шведського бренду.

У Ceek також виступили з офіційним коментарем щодо чуток: «Магазин @hm у #Ceek #metaverse був лише концепцією, яка була представлена H&M, а не реальним віртуальним магазином. Ми ведемо переговори з H&M, щоб зробити це реальністю, але на даний момент це не є реальністю».

Читайте також: H&M запускає віртуальні примірочні

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також