20 січня 2022

Made in Türkiye: Туреччина планує змінити міжнародне найменування

Made in Türkiye: Туреччина планує змінити міжнародне найменування
1377

Турецька влада заявила про свої плани звернутися до ООН для офіційної зміни міжнародної назви країни. На думку президента Ердогана, Türkiye краще транслює особливості місцевої культури та народні цінності. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

ЗМІ зауважили, що нове написання країни вже можна побачити на офіційному сайті МЗС Туреччини. Раніше Ердоган рекомендував компаніям-експортерам на своїх продукціях рекомендував вказувати оновлену версію фразу "зроблено в Туреччині" - "Made in Türkiye".

Також глава Управління зв'язків Адміністрації президента Туреччини Фахреттін Алтун своєму акаунті в Twitter оголосив про запуск кампанії «Hello Türkiye», присвячену глобальному ребрендингу. У ролику підкреслюється значимість культурного коріння країни та значимість нової назви для світового туризму.

Деякі медіа припустили, що відмова від звичного написання Turkey пов'язана з асоціацією країни з Днем подяки або індичкою в західної аудиторії. Єдина складність, яка може виникнути при адаптації ребрендингу для західного світу, - це відсутність літери "Ü" в латинському алфавіті.

Читайте також: У Туреччині збудують перший «фруктовий» національний парк

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також