24 січня 2022

Adidas та Prada запрошують до метавсесвіту

Adidas та Prada запрошують до метавсесвіту
1413

Бренди adidas Originals та Prada оголосили про третій етап своєї співпраці. Нова колаборація буде незвичайною: проєкт під назвою adidas for Prada re-source покликаний об'єднати учасників зі світу моди, дизайну та криптографії для спільного створення великомасштабного цифрового твору мистецтва, натхненого фізичною колекцією Re-Nylon, над якою працюють обидва бренди. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на PRfashion.

«Інноваційний проєкт «adidas for Prada re-source», що управляється спільнотою, впевнено знаменує собою спільну подорож обох брендів у метавсесвіт», — йдеться в офіційному релізі колаборації. Там же повідомляється, що, починаючи з 24 січня, будь-хто може зареєструватися на спеціально створеному сайті і завантажити свою фотографію, використовуючи фільтр, розроблений цифровим художником Заком Ліберманом спеціально для цього проєкту.

3000 надісланих робіт, обраних за допомогою лотереї, будуть об'єднані у загальний колаж у форматі NFT, при цьому всі учасники збережуть повні права власності на свої фрагменти твору та за бажанням зможуть перепродавати їх.

Готову NFT-мозаїку буде виставлено на аукціоні цифрового мистецтва SuperRare з 28 по 31 січня, а також представлено у вигляді великомасштабної арт-інсталяції в деяких флагманських магазинах Prada та adidas по всьому світу. При цьому власники кожного окремого NFT отримуватимуть відсотки від продажу загального твору. "Нова структура спільного володіння, що стала можливою завдяки технології Web3, є культурним зрушенням у бік прав творця, що є основою руху криптомистецтв", - повідомляє маніфест проекту.

Читайте також: Nike звинуватила Adidas у крадіжці технологій

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також