12 квітня 2022

Ericsson зупиняє бізнес на росії на невизначений термін

Ericsson зупиняє бізнес на росії на невизначений термін
1157

Шведський виробник телекомунікаційного обладнання Ericsson зупиняє свій бізнес на росії на невизначений термін. Наприкінці лютого компанія перестала постачати свою продукцію до росії, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на сайт компанії.

«Ericsson веде переговори з клієнтами та партнерами щодо безстрокового призупинення бізнесу. Пріоритетом є безпека та благополуччя співробітників Ericsson на росії, вони будуть відправлені в оплачувану відпустку», - йдеться у повідомленні.

Крім того, Ericsson зарезервувала 0,9 млрд шведських крон у першому кварталі 2022 року на знецінення активів та інші виняткові витрати.

Резерв відображено у складі «інших операційних витрат у сегментних мережах» у фінансовій звітності за перший квартал 2022 року. Приблизно третина цієї суми вплине на грошовий потік.

Частка Ericsson на російському телекомунікаційному ринку становить до 20%. Місце європейського виробника можуть зайняти китайські Huawei та ZTE, вважають експерти.

Про те, що Ericsson зупинила постачання до росії, виробник повідомив наприкінці лютого. Компанія працювала з найбільшими операторами зв'язку на росії - МТС, Tele2, "Мегафон", "Вимпелком".

Читайте також: Nokia оголосила про остаточний вихід з росії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також