12 квітня 2022

Nokia оголосила про остаточний вихід з росії

Nokia оголосила про остаточний вихід з росії
1199

Фінські компанії продовжують масовий вихід із російського ринку. Сьогодні стало відомо, що Nokia вирішила повністю згорнути діяльність на росії. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Reuters і заяву гендиректора компанії Пекку Лундмарка.

Фінська транснаціональна корпорація Nokia, яка домінувала на ринку мобільних телефонів на початку 2000-х років, сьогодні спеціалізується на виробництві телекомунікаційного обладнання для мобільних, фіксованих, широкосмугових та IP-мереж.

У прес-центрі головного офісу фінської корпорації підтвердили інформацію про закриття бізнесу на росії: «Nokia йде з російського ринку, але це не вплине на наші фінансові перспективи».

На початку березня Nokia оголосила про те, що припиняє постачання обладнання на російський ринок, але продовжує працювати. У новій заяві йдеться, що слідом за зупинкою інвестиційної програми та перенесенням науково-дослідної діяльності за межі рф компанія готова оголосити про остаточний вихід з цієї країни. Пріоритетом у ході процесу залишиться «безпека та благополуччя співробітників», зазначили в Nokia.

У поширеному офіційному релізі Nokia зазначається, що у 2021 році на росію припало менше 2% продажів. Таким чином, у компанії розраховують, що рішення піти з рф не позначиться на планах досягнення певних фінансових показників за підсумками 2022 року.

Читайте також: Nokia може скоротити до 10 тисяч робочих місць

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також