10 травня 2022

Італійські взуттярі не можуть розірвати відносини з росією

Італійські взуттярі не можуть розірвати відносини з росією
908

Італійські взуттєві компанії не змогли відмовитись від участі в російських виставках. Про це повідомив президент італійської асоціації виробників взуття Assocalzaturifici Сіро Бадон в офіційній заяві, пише TradeMaster.UA. За його словами, асоціація поважає санкції проти росії, запроваджені міжнародним співтовариством, але не може бути солідарною з ними.

«Наше завдання — підтримати всі наші компанії, зокрема й ті, які не змогли відкликати заявки на участь у виставці, що пройшла, через договірні зобов'язання, укладені до збройного конфлікту», — заявив Сіро Бадон.

Він зазначив, що участь у московських виставках забезпечує багатьом італійським компаніям до 50% продажу.

«Ми говоримо про закриття дверей до двох дуже важливих ринків одразу після двох років пандемії, — додав голова Assocalzaturifici. — Взуттєві компанії, які працюють із росією та, звичайно, з Україною, не порушують жодних європейських санкцій».

Бадон запевняє, що італійські взуттєві компанії «захищають свої комерційні відносини з важливими клієнтами і продовжують діяльність на росії просто тому, що не можуть перестати це робити, сподіваючись відновити роботу, щойно дозволять обставини». Таке рішення глава асоціації називає ознакою «стійкості», а не спробою обійти санкції — у ситуації, коли економічні наслідки російсько-української війни торкнулися, зокрема, і деяких промислових регіонів Італії.

У своїй заяві президент Assocalzaturifici звернувся до уряду Італії з проханням надати підтримку та допомогти у диверсифікації бізнесу та виході на нові міжнародні ринки, щоб не залишатися залежними від одного ринку збуту.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також