13 травня 2022

Англійських орендодавців зобов'язують здавати у найм торгові приміщення

Англійських орендодавців зобов
1631

Англійських орендодавців, торгові приміщення яких були порожніми понад рік, зобов'язують здати їх в оренду через аукціон. Таким чином британський уряд сподівається «вдихнути нове життя в центральні вулиці», повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на FashionUnited.uk.

Відповідний законопроєкт був згаданий у щорічній промові королеви Єлизавети II, зачитаної принцом Чарльзом минулого вівторка.

За даними Британського консорціуму роздрібної торгівлі (BRC), через пандемію коронавірусу кількість порожніх вітрин магазинів зросла до однієї з семи в Англії та до однієї з п'яти на північному сході країни.

Новий законопроєкт викликав суперечки у Великій Британії. Так, Мелані Ліч, виконавча директор Британської федерації власності (BPF), назвала примусові аукціони з оренди «політичними хитрощами», а не «рішенням» для пожвавлення міських центрів, повідомляє ВВС. Вона зазначила, що жоден власник нерухомості не хоче, щоб його приміщення були порожніми, проте орендні ставки та інші витрати роблять приміщення в центрі міста недоступними для малих та незалежних підприємств.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також