27 травня 2022

Victoria's Secret відкриває «жіночий» маркетплейс

Victoria
1273

Американський виробник білизни Victoria's Secret оголосив про запуск власного маркетплейсу, який фокусуватиметься на «жіночих» брендах. Асортимент формуватимуть товари виробників «відповідних цінностям інновацій та інклюзивності» Victoria's Secret, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

На момент запуску на маркетплейсі VS&Co-Lab представлено 19 брендів, три чверті з яких належать або управляються жінками, повідомили в прес-службі компанії. У двох із представлених на майданчику брендах – For Love & Lemons і Frankies Bikinis – із недавнього часу міноритарні частки належать Victoria's Secret. Серед інших марок - бренд нижньої білизни D+ Mindd і купальники BFyne нігерійсько-американського дизайнера Букі Аде.

Оскільки проєкт VS&Co-Lab інтегрований в основний інтернет-магазин Victoria's Secret, перспективні бренди, засновані або очолювані жінками, отримують можливість на вийти на ринок у партнерстві з найпопулярнішим у світі брендом жіночої білизни, пише Retail Dive.

"Використовуючи силу Victoria's Secret & Co. і нашу пристрасну клієнтську базу, ми йдемо назустріч споживачам і співпрацюємо з малим бізнесом для розширення економічних можливостей жінок і кольорового населення", - прокоментувала керівниця відділу підприємств, що розвиваються, Victoria's Secret Патті Каццато.

Запуск маркетплейсу відображає нову стратегію Victoria's Secret, яка переслідує розширення прав і можливостей жінок, а також інклюзивний мерчандайзинг. З проєктом VS&Co-Lab ритейлер заявляє про намір "інвестувати і далі" у різні бренди з новим поглядом на ринок і клієнтів. Сьогодні, незважаючи на падіння продажів останніми роками, Victoria's Secret залишається лідером на ринку з виробництва нижньої білизни в США.

Читайте також: Victoria's Secret виходить на ринок підліткової моди

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також