06 червня 2022

У Нью-Йорку відкрився масштабний центр автентифікації для вживаної розкоші

У Нью-Йорку відкрився масштабний центр автентифікації для вживаної розкоші
943

Клієнти Fashionphile побачать, як перевіряється справжність об'єктів, і зможуть продавати власну продукцію, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на PROfashion.

Окрім корпоративних офісів, простір включає фотостудію, склад та салон з великою масштабною колекцією сумок та аксесуарів таких брендів, як Hermès, Chanel, Louis Vuitton, Rolex, Prada, Cartier та Patek Philippe. Клієнти також зможуть побачити власними очима, як відбувається процес перевірки справжності товарів, що робить процедуру більш прозорою та підвищує рівень довіри споживачів.

Складська зона, яка називається The Cage, має високий рівень безпеки та кліматичного контролю, вона містить близько 15 000 сумок та аксесуарів, включно з найбільшою у світі колекцією сумок Hermès Birkin.

Центр також надає вісім відділів закупівель, де покупці зможуть продавати свою продукцію Fashionphile.

Fashionphile, заснована в 1999 році, є лідером у галузі вживаних розкішних товарів і має одну з найбільших пропозицій. У 2019 році міноритарний пакет акції Fashionphile придбала Neiman Marcus Group. Після цього, у 2020 році, Fashionphile залучила ще 38,5 мільйонів доларів у рамках фінансування серії B.

Читайте також: Diesel презентувала лінійку секс-іграшок

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також