06 червня 2022

У світі зріс попит на африканську бавовну

У світі зріс попит на африканську бавовну
1088

Організація Cotton made in Africa (Cmia) зафіксувала у 2021 році подвоєння попиту на африканську бавовну, вона досягла рекордного для компанії рівня в 600 млн одиниць текстильної продукції, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Modaes.es.

Виробництво бавовни, контрольованої Cmia, зросло на 10% у 2021 році, що увібрало в себе кризу пропозиції в Китаї та наслідки скандалу в Сіньцзяні. Всього через Cmia у 2021 році було поставлено близько 690 000 тонн, що еквівалентно 40% усієї бавовни, виробленої в Африці. Крім того, за рік різко підскочила на 30% кількість брендів і дистриб'юторів, що працюють з організацією, включно з такими великими операторами ринку моди, як одна з найбільших у Європі дистриб'юторських груп Bestseller та компанія Otto Group.

Cmia також розширила свою мережу партнерів у ланцюжку виробництва бавовни, яка тепер включає 240 виробників. Цього року організація планує поширити свою діяльність на 11 країн на південь від Сахари. В даний час Cmia працює з дрібними бавовняними фермерами в Беніні, Буркіна-Фасо, Кот-д'Івуарі, Камеруні, Чаді та Нігерії, а також у Мозамбіку, Замбії, Танзанії, Того та Гані.

Cmia контролює виробників через систему сертифікатів, що підтверджують, що вони дотримуються етики щодо екології та соціальної сфери.

Зароблені організацією кошти реінвестують у проведення регулярного моніторингу пов'язаних з Cmia виробників.

"Зовнішній контроль гарантує, що заборонені практики, такі як дитяча праця або використання генетично модифікованого насіння та деяких пестицидів, не будуть здійснюватися", - пояснюють в організації.

Крім того, Cmia інвестує в бізнес-навчання місцевих фермерів і виробників бавовни, а також у курси з екологічно ефективного вирощування.

Cmia підтримується фондом Aid by Trade Foundation, заснованим у 2005 році та підтримуваним німецькою компанією-дистриб'ютором модного одягу Otto Group. Крім того, організація визнана асоціацією Better Cotton Initiative (BCI), що підтверджує відповідність африканської бавовни високим світовим стандартам.

Читайте також: Ринок цифрового друку на текстилі досягне 3,33 млрд доларів до 2032 року

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також