08 грудня 2023

Levi's оголосив про зміну генерального директора

Levi
773

Компанія Levi Strauss & Co. (Бренд Levi's) оголосила про те, що Чіп Берг, який пропрацював на посаді генерального директора компанії протягом останніх 12 років, прийняв рішення піти у відставку. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на New Retail.

На заміну йому Рада директорів компанії обрала Мішель Гасс, яка зараз є президентом компанії, наступником Берга на посаді президента та головного виконавчого директора з 29 січня 2024 року.

Крім того, рада директорів обрала Берга виконавчим віце-головою ради директорів до дати її виходу на пенсію. Після цього Берг перейде на посаду старшого радника до кінця 2024 року фінансового року компанії.

«Чіп перетворив цю компанію і залишить її набагато краще, ніж колись він прийшов. Я знаю, що ми продовжимо стратегічні перспективи Чіпа, оскільки він продовжує працювати у раді директорів компанії», - сказав Боб Екерт, голова ради директорів LS&Co.

«Для мене було неймовірним привілеєм очолювати цю велику компанію як генеральний директор протягом останніх 12 років. Я хочу висловити особливу подяку моїй команді, раді директорів та сімейним акціонерам за всю їхню підтримку протягом усіх цих років.

Бренд Levi's є найсильнішим за всю свою історію і зараз, коли ми стаємо більш омніканальною роздрібною мережею, орієнтованою на споживача, настав час для нового керівництва», - сказав Чіп Берг.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також