08 грудня 2023

Експерти назвали 5 особливостей маркетингу в соцмережах

Експерти назвали 5 особливостей маркетингу в соцмережах
904

Роздрібні продажі за допомогою соціальних мереж стануть невід’ємною частиною маркетингових стратегій 2024 року. Результати нового дослідження Emplifi дозволяють назвати 5 основних особливостей інтернет-маркетингу в соцмережах, що стануть визначальними у наступному році. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM.

1. За останні роки покупки у соцмережах швидко набували популярності. У 2024 році, за даними Emplifi, цей канал збуту стане «вирішальним» для великих груп споживачів, оскільки власники найбільш відомих брендів вкладають у цю сферу чималі кошти та створюють, таким чином, новий досвід для покупців.

2. Обмін повідомленнями та чат-боти ростуть неймовірними темпами. Дослідження Emplifi показує, що понад 50% клієнтів очікують відповіді на свої запитання в цифровому каналі бренду до години у будь-який час доби. Без такої відповіді вони не приймають рішення зробити покупку.

3. Найбільше уваги аудиторії привертають різноманітні відео формати. Щоб достукатися до цільової аудиторії, продавці повинні розповсюджувати як короткі, так і довгі відео.

4. Бренди повинні зважати на «соціальний інтелект». Розуміння поведінки клієнтів уже давно є тонким мистецтвом, і бренди все частіше звертаються за допомогою до соціальних мереж.

5. Генеративний ШІ використовують для підтримки клієнтів. Аналітики Emplifi дійшли до висновку, що Generative AI ( GenAI ) та інструменти на основі штучного інтелекту відіграватимуть вирішальну роль у продуктивності маркетингу соцмереж. «Це баланс між використанням передових технологій і підходом, орієнтованим на людину», - говорять фахівці.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також