21 березня 2024

Nvidia та Dell представили систему для впровадження ШІ-технологій у компаніях

Nvidia та Dell представили систему для впровадження ШІ-технологій у компаніях
293

Американські компанії Nvidia та Dell анонсували нову систему під назвою AI Factory. Вона призначена для впровадження та оптимізації корпоративних рішень на основі штучного інтелекту (ШІ). Новинку представили на конференції Nvidia GTC, повідомляє TradeMaster.UA.

Партнери заявили, що це перша в світі подібна система, що поєднує весь ІТ-ландшафт компанії - від ноутбуків та персональних комп'ютерів до системи зберігання даних та мережевих пристроїв.

AI Factory можна розгорнути по всій корпоративній мережі. При цьому розробники системи обіцяють «гнучку оплату» за результат та допомогу в інтеграції даних, локальної інфраструктури та інструментів ШІ.

Nvidia та Dell представили систему для впровадження ІІ-технологій у компаніях

Генеральний директор Dell Майкл Делл зазначив, що корпоративні клієнти шукають простий спосіб впровадження ШІ у свою роботу і запевнив, що в Dell його знайшли.

Також Nvidia представила новий чіп Blackwell B200. Він дозволить створювати ще складніші нейромережі, а також працювати з мовними моделями з трильйонами параметрів. У компанії пообіцяли, що новинка буде в 25 разів економічнішою та енергоефективнішою за рішення, які є зараз.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також