22 березня 2024

Apple відкриває свій другий найбільший магазин у світі

Apple відкриває свій другий найбільший магазин у світі
379

Новий магазин Apple у Шанхаї відкрився 21 березня. Apple Jing'an проведе спеціальну шеститижневу програму Today at Apple, віддаючи шану місцевій спільноті та її креативникам, повідомили в компанії. На святковому відкритті відбувся спеціальний виступ наймолодших членів Шанхайського симфонічного оркестру. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

"Ми раді відкрити Apple Jing'an - магазин, який органічно поєднує традиційне із сучасним і чудово доповнює цей історичний район у Шанхаї", - сказала Дейрдре О'Брайєн, старший віце-президент Apple з роздрібної торгівлі. "Від нашої феноменальної лінійки iPhone до нового 13- та 15-дюймового MacBook Air, Apple Jing'an об'єднує всі наші продукти та послуги разом із дивовижною командою, щоб створити по-справжньому чарівний досвід покупок для наших клієнтів".

У флагманському магазині в Шанхаї працюватиме понад 150 співробітників, які зможуть спілкуватися з клієнтами багатьма іноземними мовами, серед яких англійська, корейська, німецька, іспанська, японська та ін. Крім того, персонал підібраний так, щоб, крім державної китайської мови" путунхуа", була можливість говорити з покупцями та на 25 інших діалектах, які поширені в різних частинах країни.

Розташований недалеко від храму Цзін'ань і парку Цзинъань в Шанхаї, магазин пропонує спільноті місце збору для спеціальних заходів, а також є унікальним місцем для покупок. Магазин Apple Jing'an став восьмим у Шанхаї, найбільшим у материковому Китаї та другим за величиною у світі. Сьогодні в портфелі Apple 57 магазинів у Китаї.

На відкриття нового Apple Store приїхав гендиректор компанії Тім Кук, який заявив, що Китай продовжує відігравати «критичну» роль у бізнесі Apple. На сьогоднішній день це третій за величиною ринок для компанії, але останнім часом продаж Apple в Піднебесній знижується.

Читайте також: Apple втрачає позиції на китайському ринку

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також