11 лютого 2021

Приправи та спеції ТМ «Dr.Igel» - наша стратегія «WIN-WIN»

Приправи та спеції ТМ «Dr.Igel» - наша стратегія «WIN-WIN»

3673

Компанія ТОВ «Ігєль Україна» - національний виробник фасованих приправ та спецій під ТМ «Dr.Igel». Стратегія нашого розвитку – win-win! Хоча якщо бути на 100% точними, то влучніше буде говорити про стратегія win-win-win-win … І ось чому!

В першу чергу, ми як виробнича компанія, будуємо успішні та взаємовигідні відносини win-win з нашими промисловими партнерами: постачальниками виробничо-фасувального обладнання, постачальниками пакувальних та інших витратних матеріалів, постачальниками високоякісної сировини та інгредієнтів. Відзначимо, що розвиток об’ємів поточного виробництва дає нам можливість окрім плідної співпраці з вітчизняними імпортерами, вже вести діалог напряму з заготівельниками сировини безпосередньо з країни походження – Єгипет, В’єтнам, Індія та ін.

По друге, як компанія, що орієнтується на роздрібні продажі, ми активно розвиваємо мережу присутності в торгових точках наших мережевих партнерів, як в столиці України, так і по кожній області зокрема. Окрему увагу приділяємо залученню дистриб’юторських компаній на місцях для покриття найвідокремленіших магазинів, що не входять в мережі з централізованим розподільчим центром. Наша роздрібно стратегія передбачає співпрацю, як з національними торговими мережами, і в цьому вже є результат, так і локальними регіональними продуктовими мережами магазинів. І хоча, на сьогодні, ми є ще далеко не в кожному місці по Україні, але ми працюємо над кожним партнерським договором поставки і цим ставимо собі амбітні цілі!

По третє, як компанія орієнтована на задоволення потреб кінцевих споживачів, ми працюємо над розвитком каналів маркетингової комунікації зі споживачами напряму. Нещодавно, ми запустили власний інтернет-ресурс на сторінках якого кожен споживач має змогу ознайомитись з повним переліком нашої продукції, прочитати склад харчових інгредієнтів, що входять до складу наших приправ та спецій, дізнатись нові та оригінальні рецепти тієї чи іншої справи з нашими спеціями та навіть … дізнатись цікаву історію відкриття самої спеції та її шлях від плантації на якій вона вирощується і як вона потрапила до страв на нашому столі. А ще, звісно, спілкуючись напряму зі споживачами ми маємо змогу розвивати наш асортимент з врахуванням рекомендацій та побажань від покупців, надавати повну та вичерпну інформаційно-консультативну підтримку (в тому числі, де можна копити нашу продукцію на місцях), а головне – отримати нашу вдячність за їх співучасть у розвитку нашої компанії за принципом  win-win.

ТОВ «Ігєль Україна»

Київ, Дніпровський район,

Дарницька пл., Вул.В.Сосюри, 6

050-412-70-57

096-158-13-61 (Viber)

maruschuk.a@igel.com.ua

https://igel.com.ua/

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Статті >

Теги: приправи

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*