11 березня 2021

В2В реалії експансії українського ринку обладнання для зберігання та презентації харчових продуктів або якість та сервіс понад усе!

В2В реалії експансії українського ринку обладнання для зберігання та презентації харчових продуктів або якість та сервіс понад усе!

4943

ТОВ «Юка-Інвест»це провідний та передусім інноваційний виробник обладнання бренду  JUKA, який з 2006 року активно виводить на ринок України та закордону, моделі для презентабельної та якісної реалізації продуктів харчування з головним акцентом  - зберігання їх якостей  і поживних цінностей. Холодильні й морозильні скрині, шафи, бонети, вітрини для гастрономії  та кондитерки, а з 2021 року ще й нові моделі гірок (регалів), тощо… для задоволення будь-яких амбіцій мережевого та локального бізнесу…. Здавалося б, чи є потреба у залученні партнерів, коли і ритейл і виробники в рівних співвідношеннях зацікавленні в прямих контрактах та потребують якісного професійного обладнання?!

Знайомтесь - Стаднік Людмила, керівник відділу розвитку дилерської мережі ТОВ «Юка-Інвест»: «В ланці наших клієнтів є окремий напрямок – партнерський напрямок, яких жодним чином не конкурує із прямими замовниками,  однак доповнює переваги виробника та дає можливості для розвитку дилера» .

Перші партнери компанії Юка-Інвест з’явилися вже у другій половині 2008 року.  Наразі, брендом JUKA торгують більше ніж 60 дилерів, що щільно представленні в кожному регіоні України. Та чому ця мережа розвивається й на даний період?! Адже лише за 2020 рік клуб професійних цінителів якісного холодильного та морозильного обладнання JUKA поповнився 12-ма компаніями!

Відповідь дуже проста! Як у вальсі так і у бізнесі, партнерство - це сумісні зусилля для ідеального творіння  - естетичного та технічного виконання! – стверджує пані Людмила. Легко торгувати тим, що користується попитом; просто рекомендувати те, що відрізняється якістю, технологічністю та вже визнано в країнах Європи та Азії , Африці (загалом в понад – 50 країнах). Долучаючись до співпраці з компанією Юка-Інвест, дилер отримує ряд переваг для підвищення маржинальності власного бізнесу, зокрема це:

 накопичувальна та гнучка система знижок та бонусів

активна маркетингова підтримка, безкоштовне надання POSM

«власний менеджер»

логістичні послуги

безкоштовне дизайнерське оформлення та брендування обладнання.

Представники дилера проходять навчання на заводі та мають змогу ґрунтовно ознайомитися із виробничими процесами. Інженери заводу завжди відкриті для діалогу із партнерами – адже «створити» відповідь на вимоги ринку вважливо для всіх!

Натомість, виробник делегує дилеру сервісні повноваження по регіону на реалізоване ним обладнання.  Це як впровадження системи «сімейний лікар» J що дає змогу в режимі 24/7 надавати кваліфіковану та вчасну допомогу за будь-якою потребою наших спільних клієнтів.

Тож саме, симбіоз відповідальності та взаємовигідної співпраці  є запорукою розвитку дилерської мережі ТОВ «Юка-Інвест», а захоплення перевагами  якості та технологічності  бенду JUKA – є гарантом географічної експансії клубу цінителів якісного холодильного та морозильного обладнання.   

За бажанням, приєднуйтесь!

JUKA – надійний партнер Вашого бізнесу!

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Статті >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*