09 грудня 2021

Переваги паперових стаканчиків у питанні розвитку вашого бізнесу

 Переваги паперових стаканчиків у питанні розвитку вашого бізнесу

3520

Брендовані паперові стаканчики – один із найвпливовіших засобів взаємодії з клієнтами, просування вашого бренду та продуктів. Виготовлені на замовлення паперові стаканчики закріплюють гарне враження про ваш бренд, суттєво розширюючи канали взаємодії з клієнтами.

Паперові стаканчики – для будь-якого бізнесу

Не обов’язково мати власне кафе, щоб замовляти паперові стаканчики. Вони відмінно підходять до будь-яких видів підприємницької діяльності – будь-то перукарні, агентства з нерухомості, магазини, медичні заклади, виробництва, склади тощо. пропонуючи клієнтам каву або чай в персоналізованих паперових стаканчиках, ви напевне привернете увагу й збільшите лояльність клієнтів і впізнаваність бренду. Брендування паперових стаканчиків дозволить також ефективно повідомляти про нові пропозиції та послуги, доки клієнти тримають їх у своїх долонях.

Зростання впізнаваності бренду

У середньому люди витрачають 20-30 хвилин на те, щоб випити каву, тобто мають вдосталь часу, аби запам’ятати бренд або прочитати іншу інформацію, розміщену на чашці. Споживачі під час смакування приємним напоєм асоціюватимуть позитивні емоції з вашим бізнесом. 

Порівняйте вартість паперового стаканчика від виробника ПапірСток із середньою вартістю одного кліку в інтернет-рекламі і побачите, що маркетинг з використанням стаканчиків – неймовірно дешевий і дуже привабливий.

Рівняння на масовість

Кава – найпопулярніший напій у світі, за нею слідує інший гарячий напій – чай. Щоденно українці споживають мільйони чашок цих напоїв. Паперові стаканчики зручні і для того, щоб смакувати каво або чаєм під час прогулянки. Ефектний фірмовий стаканчик привабить увагу до вашого бізнесу й оточуючих людей.

Паперові стаканчики для виставок і заходів

Кожен відвідувач виставок і демонстраційних заходів є потенційним клієнтом для вашого бізнесу. Тому варто справити враження й привернути їхню увагу до вашого стенду. Будьте впевнені – ніхто не відмовиться від чаю або кави, то чому б ці напої не подавати у ваших фірмових паперових стаканчиках?

Ви також можете влаштувати і фуршет або дегустацію і доповнити стаканчики асортиментом паперових тарілок, знову ж таки з вашим брендом. Брендований паперовий посуд стане ходячою рекламою і залучить більше зацікавлених відвідувачів заходу до вашого стенду.

Екологічність

Екологія – висхідний світовий тренд. Все більше клієнтів при прийнятті рішення про покупку піклуються екологічно чистою упаковкою. Бумажные стаканчики от Папирсток повністю придатні для вторинної переробки й збільшать позитивне враження від вашого бренду.

Зв’яжіться з дружньою командою ПапірСток, щоб дізнатися більше про паперові стаканчики та інші вироби з паперу, які стануть в нагоді для вашого бізнесу!

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

Раздел: Статті >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*