03 березня 2023

Alterra: 7 причин будувати бізнес-приміщення у форматі Build-to-Suit

Alterra: 7 причин будувати бізнес-приміщення у форматі Build-to-Suit

3746

Рік війни в Україні. За державною програмою релокації бізнесу переміщено 791 підприємство, з яких на новому місці запустили роботу 617 бізнесів, такі дані озвучує віце-прем'єр-міністр – міністр економіки Юлія Свириденко. При цьому ще для 253 компаній ведеться пошук локації або приміщення.

Переїзд бізнесу для компанії – це завжди велике фінансове навантаження та чимало організаційних проблем. У ТОП складнощів для підприємців перше місце займає  пошук нової локації. Якщо для одних – це проблема, то для інших – можливість створити нову будівлю під потреби власного бізнесу.  Саме з такими завданнями клієнти звертаються до девелопера Alterra Group, який перший серед вітчизняних забудовників пропонує послугу Build-to-Suit – будівництво під ключ.

У чому переваги послуги, які проблеми компаній вона допомагає вирішити та чому варто придивитися до такої опції уважніше, розпитали у директора з розвитку Alterra Group Геннадія Гриненка.

Висока експертиза = якість та швидкість процесів

Досвідчена команда Alterra Group втілює роботу над об’єктом на всіх етапах: від вибору ділянки під будівництво до проєктування та, власне, самої реалізації будівництва. Наші фахівці проводять незалежний аналіз бізнесу замовника включно з процесами виробництва і логістики, результат якого допомагає сформувати якісний та максимально глибокий запит до приміщення.

На базі запиту формуємо технічні вимоги, та розробляємо проєкт, який далі будуємо у партнерстві з підрядниками, з якими маємо напрацьовані результати і реалізовані будівлі.

Для проєктів Built-to-Suit будівництво площ до 20 000 м2 триває 6 місяців. Передінвестиційний етап, включно з пошуком земельної ділянки, отриманням права власності, дозволів на проведення будівельних робіт, може зайняти від 3 до 7 місяців, залежно від конкретного проєкту. Тобто готовий об’єкт під індивідуальні потреби замовник отримує менше ніж за рік часу. 

Продумані рішення 

Пошук локації – це важливий етап, від якого залежить логістика, шлях клієнтів та співробітників до об’єкта. Alterra Group підбирає ділянку відповідно до вимог бізнесу, аналізує її з точки зору ходу майбутнього будівництва, бізнес-процесів клієнта і розвитку компанії. Спільно з замовником інженери та технічна команда занурюються у всі операційні процеси, визначають потенційно ризикові місця, або ті вдосконалення, які необхідно виконати, приміром, зміни обладнання для виробництва або ж збільшення необхідності площ під склад. Склавши всі ці фактори, клієнтам пропонуємо найпродуманіше рішення.

Чітка етапність – гарантія мінімізації ризиків 

Як у досвідченого майстра прогнозовано йде процес виготовлення, так у Alterra Group прогнозовано і згідно з термінами рухається будівництво.

Коли компанія береться за побудову приміщення самотужки – вона змушена навчатися на власних помилках, консультуватися з експертами, переключати менеджерів від основних задач та робочих процесів на інші.

Формат Build-to-Suit не вимагає від керівництва бізнесу відволікатися від гасіння власних пожеж, щоб приділити увагу ще й будівництву, натомість продумана етапність гарантує мінімальні ризики з точки зору форс-мажорів, термінів роботи та кінцевого результату.

Управління починається на етапі проєктування

Alterra Group досвідчений девелопер, який керує понад 35 об’єктами нерухомості та чітко розуміє, які рішення в них працюють, а які ні. Практична сторона управління нерухомістю в об’єктах Build-to-Suit починається ще на етапі проєктування. Це допомагає уникнути передплат за обслуговування чи нераціональному збільшенню комунальних платежів.

Синергія партнерства 

Клієнт має домовленості лише з одним партнером – Alterra Group. Ділові стосунки передбачають альянс у ціннісних та світоглядних площинах. Досягти "ідеального метчу" з одним партнером значно легше ніж з кількома десятками, адже будь-яка нова партнерська компанія буде новою для всіх.

Зі свого боку, Alterra Group має пул підрядників, з якими вже сформувала власну історію,  розуміння і реалістичні очікування.

Ми працюємо з партнером за прозорою системою формування бюджетів та витрат при якій ми, як партнер, відповідаємо за кожну витрачену гривню, а клієнт бачить весь бюджет максимально детально. Це стосується і всіх процесів девелопменту: відкриті та прозорі тендери, рішення, зміни чи факапи.

Краса архітектурних рішень

Alterra Group будує Україну з чистими містами, гармонійним міським простором та з думкою про майбутнє, адже уже за 15-20 років у побудованих нами об’єктах  працюватимуть сьогоднішні діти, їх бачитимуть ще й онуки нинішнього покоління, тому при розробці архітектурного рішення ми особливу увагу приділяємо красі будівель.

Вважаємо, що краса має значення не лише в житлових проектах, простір для роботи теж має бути привабливим, він повинен надихати і мотивувати працівників та бути приємним настільки, аби радо запрошувати людей до себе в гості.

Гарний склад, офіс чи робоче місце стають і конкурентною перевагою компанії на ринку праці, адже співробітникам приємніше приїжджати до комфортного сучасного офісу чи виробництва. Тож привабливий зовнішній вигляд точно не буде останньою зі списку причин будувати з Alterra Group.

Ефективний шлях для побудови зручних бізнес-процесів

Для ефективного розвитку необхідно створити  продуктивну систему роботи у приміщенні, яка відповідатиме потребам бізнесу. Побудова об’єкта у форматі  Build-to-Suit – це шлях для створення зручних бізнес-процесів, в якому за менший проміжок часу можна буде виконати більшу кількість дій. Послуга Built-to-suit повністю виправдовує очікування клієнтів, оскільки враховує саме індивідуальні потреби бізнесу.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*