24 жовтня 2023

«Файні та Незалежні»: мережа магазинів «Файно Маркет» презентувала авторську книгу

«Файні та Незалежні»: мережа магазинів «Файно Маркет» презентувала авторську книгу

3038

21 жовтня 2023 р, у межах реалізації корпоративної соціальної політики, компанія ТОВ «Вересень плюс», що розвиває мережу «Файно Маркет», урочисто презентувала книгу про історії волонтерів та звичайних людей, які наближають Перемогу – допомагають Збройним силам України.

Проєкт започаткували у липні. Збирали історії під час експедицій у різні куточки України – команда мережі особисто відвідувала та спілкувалась з майбутніми героями книги.

На презентацію завітали понад дві сотні гостей з Черкаської та Кіровоградської областей. Кожен герой книги мав змогу поділитись своїми емоціями, враженням та познайомитись з однодумцями.

Представники мережі «Файно Маркет» вручили героям книги, подяки та подарунки.

У перший день продажу книга отримала велику кількість позитивних відгуків. З 23 жовтня примірники «Файні та Незалежні: історії на шляху до перемоги» надходять у продаж по всій мережі магазинів.

«Файно маркет» пропонує покупцям долучитись до ініціативи: 100% коштів з продажу книги передадуть на виготовлення FPV-дронів для 73-го морського центру спеціальних операцій.

Мета компанії – зібрати 1 000 000 грн з продажу книг та передати на виготовлення дронів до нового 2024 року.

Довідка. Компанія ТОВ «Вересень плюс» активно розвиває роздрібну мережу магазинів біля дому – Файно Маркет, входить у ТОП-10 рітейлерів за кількістю точок та займає другу сходинку за темпами відкриттів у першому півріччі 2023р.

Компанія є найбільшою мережею у регіоні за кількістю магазинів і одним із найбільших платників податків області.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*