08 жовтня 2020

БН-Груп: Комплексна логістика – нагальна вимога часу

БН-Груп: Комплексна логістика – нагальна вимога часу

4862

Логістика все більше інтегрується з бізнес-процесами, які виходять за рамки простого транспортування вантажів. З директором транспортно-експедиційної компанії БН-Груп Тарасом Ногалем розбираємося, чому комплексні послуги з логістики вигідні для бізнесу.

Коли світова економіка вступила у ХХІ століття, логістика стала найважливішою частиною керування ланцюгами поставок і споживчого попиту.

Ще не так давно ланцюги поставок та логістика були зосереджені на тому, щоб доставляти продукцію вчасно та в потрібне місце без пошкоджень. Сьогодні ці функції охоплюють набагато ширший спектр цілей, всі з яких зосереджені на посиленні конкурентоспроможності.

Наразі все більше логістичних операторів пропонує не лише транспортні та складські послуги, але й готові взяти на себе організацію всього циклу життя товару й пов’язаних з ним заходів – від моменту виробництва до моменту споживання.

Одна з головних переваг при роботі з транспортно-експедиційною компанією БН-Груп – можливість комплексного обслуговування, тобто передача на регулярній основі задач і ризиків професійним фахівцям. Комплексний підхід до логістичного процесу дозволяє скоротити або нейтралізувати ризики невизначеності для бізнесу. Зрештою, делегування логістичному оператору усіх питань, пов’язаних з рухом товару – транспортування, зберігання, страхування, митне оформлення тощо – надасть змогу клієнту зосередитися власне на профільній діяльності свого підприємства та зекономити час і ресурси, що не відносяться до головного бізнесу.

Про важливість комплексних послуг в сучасному світі розповідає директор БН-Груп Тарас Ногаль.

- Якщо вести мову про комплекс послуг з міжнародних перевезень – яку послугу краще замовити компанії-підряднику, а яку краще виконати клієнту самотужки?

- Я б порадив не ризикувати й не відволікатися на непрофільну діяльність, а довірити всі послуги фахівцям – замовити комплексне обслуговування в експедиційній компанії. Наші експедитори все зроблять якісно і професійно, порадять, де і як зекономити кошти, забезпечать оформлення всіх супровідних документів. Прорахувати оптимальний маршрут і надати професійну консультацію.

- Якщо підприємство вирішило звернутися до логістичного партнера, що ви порадите: краще обрати одну компанію чи різні, але з поглибленою спеціалізацією?

- На мій погляд, скористатися послугами компанії яка зможе якісно виконати комплексні логістичні послуги (перевезення вантажу, складування, страхування а також митно-брокерські послуги) однозначно зможе для клієнта зекономити час та кошти, але завжди треба мати вибір.

- Серед клієнтів БН-Груп відома тим, що може доставити вантаж практично будь-куди й вирішити питання будь-якої складності. Як вам вдалося досягти такого рівня й скільки часу це зайняло?

- Ключовий фактор – це досвід, постійне навчання і вдосконалення. Дружня робота злагодженого колективу працює на спільний результат для компанії в цілому і для задоволення потреб наших клієнтів.

- Якщо вести мову про ваших працівників, наскільки вони можуть допомогти клієнту вирішити будь-яке питання і як саме вони це роблять?

- Для клієнта це, звісно, щось нове й невідоме, тоді як для наших фахівців це буденна робота. Всі свої знання, професіоналізм і досвід вони втілюють в роботі з клієнтом, чим і допомагають йому в вирішенні будь-яких логістичних рішень. Наші фахівці допоможуть  з підбором схем доставки вантажів, виходячи з розмірів вантажу, його обсягу, ваги, умов поставки, вартості, транзитного часу й інших деталей. Ми використовуємо автомобільний, залізничний, авіа та морський транспорт, що дозволяє доставляти вантаж у відповідності з усіма вимогами та термінами доставки і вартості перевезення.

- Чи існують питання, які ви не в змозі вирішити?

- Звісно. Але це ті питання, які не входять до нашої компетенції, тобто не стосуються логістики.

ТЗОВ "БН-ГРУП"

79041 Україна Львів,

вул. Героїв УПА 73, корпус №4, а/с 11186.

Тел. +38 093-79-53-738

bn-group.com.ua

 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*