20 жовтня 2022

Нові напрямки та покращення сервісу Meest China під час війни

Нові напрямки та покращення сервісу Meest China під час війни

2727

Війна в Україні дуже вплинула на український бізнес. Щоб вистояти та продовжувати роботу, потрібно швидко адаптуватися під нові реалії, змінювати стратегії та оптимізувати процеси роботи.

Логістичному бізнесу на початку війни довелося особливо важко. Адже в такий складний та невизначений час доставка необхідних товарів, посилок, вантажів особливо необхідна. Закриття аеропортів та портів вимагало від логістичних компаній швидкого пошуку рішень та запуску нових маршрутів.

Один з важливих напрямків доставки – це Китай, адже саме там закуповується великий обсяг товарів. Українська компанія Meest China, яка займається викупом та доставкою товарів із Китаю в Україну, першою змогла відновити доставку з Піднебесної. Більше того, Meest China навіть запустила нові напрямки. Тепер замовити доставку товарів з Китаю можна також до Польщі, Німеччини, Румунії, Угорщини та Словаччини.

Як показали кілька місяців плідної роботи компанії, серед усіх європейських напрямків кількість доставок з Китаю до Польщі найвища. Польща є перспективним напрямком роботи для багатьох компаній, у тому числі для Meest China. Багато в чому це пояснюється схожим менталітетом, культурою, а також тим, що з початку війни багато українців переїхали саме до Польщі.

Однак у поведінці українських та польських клієнтів є й суттєві відмінності, що впливають на особливості роботи логістики та доставки. Наприклад, поляки звикли забирати свої посилки у пунктах видачі, які розміщуються у громадських місцях (кафе, магазинах тощо). На відміну від України, де більшість клієнтів звикли забирати посилки у відділенні поштових операторів. Також у Польщі кур'єр навряд чи привезе посилку додому за адресою, попередньо передзвонивши клієнтові.

Такі відмінності, звичайно, впливають на організацію роботи в іншій країні та їх, безперечно, потрібно враховувати. Meest China завжди була максимально клієнтоорієнтованим сервісом і бути ближчою до своїх клієнтів – пріоритетне завдання компанії. Оскільки багато клієнтів Meest China знаходяться в Польщі, компанія зробить все можливе, щоб вони отримували сервіс та обслуговування на найвищому рівні.

Крім того, за час війни Meest China запустила низку нових сервісів, як-от можливість часткової передоплати за доставку, запуск авіафрахту з Китаю, а також доставка комерційних вантажів не тільки з Китаю, але і з будь-якої країни світу в Україну.

Раздел: Світовий досвід >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*