13 жовтня 2017

Національна мережа магазинів доступних цін «Червоний маркет» поповнюється новим представником у столиці України

Національна мережа магазинів доступних цін «Червоний маркет» поповнюється новим представником у столиці України
5243

Національна мережа магазинів доступних цін «Червоний маркет» поповнюється новим представником у столиці України. В Києві, 27 жовтня 2017 року відбудеться урочисте відкриття торгової точки, розташованої за адресою: вул. Маршала Тимошенка 14-а.

Свою історію мережа «Червоний маркет» розпочала ще у 2012 році. Компанія з'явилась завдяки невеликому, але поєднаному одною спільною метою, колективу однодумців. Котрий рік за роком приймав у своє родинне коло нових спеціалістів.

Від моменту народження самої ідеї про створення маркету доступних цін, і до сьогодні, компанія якісно та натхненно формує середовище, в якому кожен із членів її команди зможе досягти максимальних показників не тільки у рамках роботи, а й по за її межами.

Наріжний камінь бренду: «Ми пишаємось нашими спільними здобутками і завжди прагнемо забезпечити мотивацією, необхідними знаннями та ресурсами кожного, хто готовий приєднатися до осередку професіоналів. І звісно ж, ми піклуємось про те, щоби щоденні покупки приносили максимальне задоволення. «Необхідний максимум за мінімальною вартістю», та ще й з якісною допомогою наших консультантів,  ̶  такою є мета створення нашої мережі»

Саме завдяки заданому напрямку, з легкої подачі засновників компанії, вона досить швидко пройшла шлях від невеликого підприємства до мережі національного масштабу.

Реалізація асортиментного ряду товарів проводиться в усіх регіонах України. На сьогодні в Україні вже працює 82 магазини «Червоний маркет»: у Києві, Вінниці, Василькові, Умані, Радомишлі, Білій Церкві, Фастові, Вишневому, Житомирі, Новоград-Волинському, Кропивницькому, Кам'янському, Чернігові, Броварах, Дніпрі, Харкові, Черкасах, Кривому Розі, Боярці, Тернополі, Хмельницькому, Бердичеві, Коростені, Луцьку, Рівному, Запоріжжі, Каневі, Одесі, Вінниці, Самборі, Олександрії, Мелітополі, Новомосковську, Переяслав-Хмельницькому, Токмаці, Ірпені, Староконстянтинові. Торгівельна мережа являється однією із лідерів у своєму сегменті, магазинів непродовольчих товарів для дома.

Широкий асортимент, постійна наявність товару, індивідуальний підхід та гнучка цінова політика, зробили «Червоний маркет» надійним партнером, як для великих мережевих клієнтів, так і для дрібних.

Мережа магазинів товарів для дому «Червоний маркет» пропонує широкий вибір продукції в себе понад три тисячі найменувань. Товари повсякденного користування: предмети  та продукція за для особистої гігієни, косметика, миючі засоби, посуд, лампочки, батарейки, електроніка. Також у магазинах «Червоного маркету» можна придбати одяг та взуття, як для малечі, так і для дорослих. А для дівчат завжди знайдуться цікаві аксесуари на будь який смак (окуляри, клатчі, браслети, каблучки та безліч інших приємних дрібниць). Для поціновувачів активного відпочинку в кожному із магазинів, по стандарту, виділено чималу ділянку під згадану групу товарів. Для людей же творчих теж знайдеться чимало цікавих пропозицій. Кольорова палітра асортиментного ряду задовільнить навіть найвибагливішого споживача.

З нагоди відкриття нового магазину у Києві «Червоний маркет» підготував для своїх відвідувачів багато конкурсів з подарунками та цікаву розважальну програму, що триватиме протягом 27 жовтня.

Запрошуємо жителів та гостей міста відвідати «Червоний маркет»

Портал роздрібної та оптової торгівлі TradeMaster.UA

ВСІ НОВОСТИ

ВСЕ СТАТЬИ



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також