14 листопада 2018

Ашан Рітейл створює новорічну магію для дітей за допомогою доповненої реальності

Ашан Рітейл створює новорічну магію для дітей за допомогою доповненої реальності
1946

До новорічних свят АШАН запускає додаток Auchan Kids, в якому можна буде знайти каталог іграшок з функціями 3D, за аналогією з  Pokemon Go, а також фото-зони 3D у точках продажів. Проект розроблено разом із французьким стартапом Vertical, та буде запущено у 8 країнах АШАН. В Україні з 13 листопада 2018 по 08 січня 2018. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

 Фіджитальний додаток Auchan Kids

АШАН буде супроводжувати клієнтів від самого дому і до магазинів, занурюючи усіх охочих у світ новорічної магії завдяки проекту, що поєднує у собі каталог Іграшок з функцією 3D, віртуальну гру та різдвяні казки  у додатку  Auchan Kids  з анімаціями digital та в магазинах.

Додаток Auchan Kids дозволить дітям сканувати сторінки друкованого каталогу Іграшок, який можна буде знайти в гіпермаркетах АШАН, та оживити іграшки поряд з якими є маркування 3D. В один клік іграшки та персонажі  “оживають” завдяки відео анімації. Ще один клік і з`являється функція “лист Діду Морозу”, що дозволяє автоматично сформувати список побажань та відіслати на електронну пошту батьків.

На цьому магічна подорож не завершується, адже АШАН розробив віртуальну гру: полювання за Бажайками - невеличкими персонажами, яких треба ловити, граючи з ними у сніжки. За кожну сніжку, що доторкнеться до Бажайка, нараховуються бали. Найбільш заповітним є Золотий Бажайка, якого можна “зловити” виключно на території магазинів АШАН. Для всіх гравців є заохочення: вже з першими отриманими балами відкривається доступ до ексклюзивних різдвяних казок різних країн. Найкращі гравці матимуть змогу отримати подарунки  - картки на 500 гривень на здійснення покупок у мережі АШАН.

У магазинах АШАН у відділі Іграшки будуть розміщені фото-зони - після сканування зображення будуть з’являтися 3D Бажайки, з якими дітлахи зможуть сфотографуватися.

Проект запускається у 8 країнах

Додаток Auchan Kids можна завантажити через Play Market та App Store у восьми країнах: Італія, Іспанія, Польща, Португалія, Румунія, Україна, Угорщина та Франція. В Україні додаток буде доступним у період з 13 листопада по 08 січня. .Фото-зони та афіші з Бажайками будуть розміщені в усіх гіпермаркетах АШАН.

Читайте также: Крупы и макароны в Украине за год существенно подорожали 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також