16 листопада 2020

Комфортний і сучасний: мережа «Арсен» оновила свій супермаркет у Львові

Комфортний і сучасний: мережа «Арсен» оновила свій супермаркет у Львові
984

12 листопада 2020 року свої двері для покупців відчинив оновлений супермаркет «Арсен» у найбільшому житловому масиві Львова - «Сихові» (просп. Червоної Калини, 60). Минуло понад два місяці невпинної роботи і «найстарший» магазин мережі отримав абсолютно нове дихання, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Сихівський «Арсен» зазнав кардинальних змін. По-перше, круто оновився інтер’єр та дизайн: стало більше простору, світла та комфорту. По-друге, запрацювала власна піцерія, де щодня випікатиметься ароматна свіжа піца на будь-який смак. До речі, тісто і соус для неї тут готують із натуральних складників за особливим рецептом. По-третє, суттєво зріс асортимент, зокрема вибір свіжого м’яса, риби, овочів, фруктів, імпортних та крафтових продуктів. А ще тут з'явилися каси самообслуговування для зручності покупок.

«На оновлення цього супермаркету всі чекали вже давно, адже серед усіх «Арсенів» він найстарший (ще з 2002-го року), - розповідає Ігор Новоставський, заступник генерального директора ритейлінгової компанії «Альянс Маркет». - Тому ми зробили усе, щоб наш магазин став ідеальним місцем для покупок. І не припиняємо рухатись в цьому напрямку та вже плануємо масштабну реконструкцію наступного «Арсену».

Наступним етапом для цього магазину стане оновлення його фасаду, який стане справжньою окрасою району. Ремонт обіцяють завершити дуже швидко, тож невдовзі «Арсен» тішитиме покупців не лише із середини, але й ззовні.

Магазин працюватиме щодня з 08:00 до 23:00 год. (м.Львів, проспект Червоної Калини, 60).

Зазначимо, що це вже третій супермаркет мережі, відкритий у новому форматі. У серпні 2019-го в центрі Львова запрацював перший новий «Арсен», а вже у грудні цього ж року оновлено супермаркет в одному з найбільших торгівельних центрів Івано-Франківська.

Читайте також: «Арсен» продовжує рестайлінг мережі та відкриває оновлений супермаркет в Івано-Франківську

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також