24 лютого 2021

Ілон Маск втратив $ 15 млрд і лідерство в списку мільярдерів

Ілон Маск втратив $ 15 млрд і лідерство в списку мільярдерів
1274

Глава SpaceX і Tesla Ілон Маск втратив статус найбагатшої людини у світі за версією Bloomberg. Статки мільярдера поменшали на $ 15 млрд, повідомляє TradeMaster.UA.

Маск, що не так давно зайняв перший рядок у списку найбагатших людей, знову перемістився на друге місце в рейтингу, і тепер його статок оцінюється в $ 183 млрд. У той же час, за оцінкою Forbes, статки бізнесмена скоротилися на $ 13 млрд, а позиція в рейтингу відповідає третьому місцю.

На першому місці списку мільярдерів Bloomberg знову закріпився засновник Amazon Джефф Безос, його статок оцінюється в $ 186 млрд. Третю сходинку посів засновник Microsoft Білл Гейтс ($ 135 млрд).

Акції Tesla також подешевшали на 8,6%. Аналітики пов'язують найбільше падіння акцій з вересня з висловлюваннями Маска про те, що вартість криптовалюта Bitcoin і Ethereum «здається високою». Він написав коментар після вкладення Tesla в біткоіни $ 1,5 млрд. Ціна біткоіни при цьому досягла історичного максимуму - на початку лютого криптовалюта зросла до $ 47 тисяч. Сам глава Tesla зазначив, що дії компанії не відображають безпосередньо його думки, і нагадав, що він «НЕ інвестор», а інженер.

Читайте також: Tesla вперше в історії закрила рік без збитків

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також